Cumhuriyet Gazetesi eski çalışanları cezaevine girdi

CUMHURİYET Gazetesi davasında, istinaf mahkemesinin cezaları onamasının ardından, 5 yılın altında ceza alan Cumhuriyet Gazetesi eski 6 çalışanı cezalarının infazı için Kocaeli Adliyesi'ne gelerek, işlemlerin ardından cezaevine götürüldü.

Haberler 26.04.2019 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafndan Cumhuriyet Gazetesi davasnda verilen cezalarn onanmasnn ardndan, Cumhuriyet Gazetesi eski çalanlar Hakan Kara, Mustafa Kemal Güngör, Güray Öz, Önder çelik ile karikatürist Musa Kart ve muhasebe çalan Emre per cezalarnn infaz için Kocaeli Adliyesine geldi. Cumhuriyet Gazetesi eski çalanlarna CHP stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye çi Partisi Hatay Milletvekili Bar Atay, Cumhuriyet Gazetesi Eski Genel Yayn Yönetmeni Murat Sabuncu ve Cumhuriyet Gazetesi Vakf Yönetim Kurulu Bakan Akn Atalay destek verdi.

Konumalarn ardndan 5 yln altnda ceza alan Cumhuriyet Gazetesi eski yazarlar Kocaeli Adliyesine girerek cezalarnn infaz için Cumhuriyet Savclna teslim oldu. lemleri yaplan eski çalanlar, daha sonra polis eliinde Kandra 1 Nolu T Tipi Cezaevine götürüldü.

Ana Sayfaya Git