Dava açmalı

Hukukçular ‘otel lobisi’nin kumpasını yorumladı: AK Parti ve Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya’ya dava açmalı.

Haberler 20.06.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Programdan önce CHPli mamolu ile bulutuu ortaya çkan smail Küçükkaya, The Marmara Otele dava açlacan duyurdu. Hukukçularsa, Milyonlarca vatandamz, tüzel kiilik olarak Ak Parti ve aday olarak Sayn Binali Yldrm hem FOX TV, hem de moderatör Küçükkaya hakknda dava açmaldr! dediler.

AK Parti stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Binali Yldrmla yapaca ortak yayn öncesinde moderatör smail Küçükkaya ile bir otel odasnda gizlice görüen CHP aday Ekrem mamolu, skandal ortaya çknca, TRT ekranlarnda Küçükkaya ile 2 ya da 3 dakika görütüünü ileri sürmek suretiyle yalanlarna bir yenisini eklemiti.

smail Küçükkayann da ortaklk ettii yalan

Ayn yalan smail Küçükkaya da dile getirirken, CHP aday ile Küçükkayann The Marmara Otelindeki bir odada 46 dakika babaa görütüü, medyann ifa ettii görüntülerle gözler önüne serilmiti. Otelde 101 dakika kalan smail Küçükkayann bunun 46 dakikasn bir odada Ekrem mamolu ile görümeye ayrmas üzerine yakalanan kanatta büyük panik meydana geldi.

Bu paniin yansmas da, smail Küçükkayann, görüntüleri muhafaza edemeyen Otele yüklü tazminat davasnn açlacan duyurmas oldu.

Dava aslnda Küçükkayaya açlmal

Vatandalar, bu tavr Yavuz Hrszlk olarak nitelendirirken, hukukçular da madur edilenin Cumhur ttifak ve Aday Binali Yldrm olduunu belirterek, Burada Sayn Binali Yldrmn da çok büyük bir maduriyeti var. Burada, halkn iradesine kumpas kurulmutur. smail Küçükkaya, gizli bulumay kamuoyuna duyurmam, Sayn Binali Yldrm bundan çok geç haberdar olmutur. Ortada bir kumpas vardr, bundan dolay da suç ilenmitir. Milyonlarca vatanda, tüzel kiilik olarak AK Parti ve Cumhur ttifaknn aday Binali Yldrmn hem FOX Tv hem de smail Küçükkaya hakknda dava açmas gerekmektedir. dediler.

Ana Sayfaya Git