Davutoğlu: "Bu ülkenin geleceğini bu toprakların çocukları belirler"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Ne Washington'da, Pensilvanya'da oturanlar ne de Doğu Türkistan'daki zulme sessiz kalıp Çin'e selam verenler... Bu ülkenin geleceği, istikbali ve istiklali Anadolu çocuklarının elindedir." dedi.

Haberler 18.07.2020 - 02:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çeitli programlara katlmak üzere Konyada bulunan Davutolu, partisinin ilçe tekilat binasnn açl için geldii Cihanbeylide partilileri selamlad.

Tekilat binas önünde parti ve Türk bayraklaryla toplananlara hitap eden Davutolu, 63 ilde 300 ilçede bakan atadklarn ve kongrelere baladklarn söyledi.

Davutolu, FETÖnün hain darbe kalkmasnn dördüncü ylna ilikin, Birileri bu memlekete bir elbise biçmek istediinde, bir gece karanlnda sokaklar tanklarla doldurmak istediinde yürekli Anadolu, Rumeli insan meydana çkt ve bu ülkenin kaderini bir tek bu ülkenin halk belirler dedi. Biz de Konyadan, Cihanbeyliden sesleniyoruz; bu ülkenin geleceini bu topraklarn çocuklar belirler. Ne Washingtonda, Pensilvanyada oturanlar ne de Dou Türkistandaki zulme sessiz kalp çine selam verenler... Bu ülkenin gelecei, istikbali ve istiklali Anadolu çocuklarnn elindedir. diye konutu.

15 Temmuz ehitlerine Allahtan rahmet dileyen Davutolu, unlar kaydetti:

Bütün Gelecek Partisi kadrolar birgün benzer bir fedakarlk yapmak gerekirse sana soluna bakmadan meydanlarda olacaktr. O gün stanbulda, Ankarada, Konyada ve Anadolunun birçok ehrinde meydanlara çkanlar daha sonra il bakanl yaptklar parti tarafndan metal yorgunu diye dland. Biz metal yorgunu falan deiliz, bize yorgunluk yaramaz ve yakmaz. Geceyi gündüze katar, kanmzn son damlasna kadar bu ülke için çalrz.

Davutolu, konumasnn ardndan parti binasnn açln gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git