Davutoğlu: İktidarın oylarında Gelecek Partisi'ne ciddi bir kayma var

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “İktidar sahipleri, gittikçe tabanda Gelecek Partisi'ne dönük olarak ciddi bir kayma olduğunu görüyorlar” dedi.

Haberler 17.11.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Davutolu, stanbul ilçe bakanlar toplantsnda açklamalarda bulundu.

Milletin alternatifsizliini istismar ederek 28 ubat yasaklar geri gelir, u veya bu parti geri gelir diyerek, korkular üzerinden destek salamaya çalan iktidar için kötü bir haber var diyen Davutolu, Korksunlar, biz korkmayacaz, iktidar sahipleri korksunlar dedi.

Davutolu unlar söyledi:

Bata Sayn Erdoan olmak üzere saraya kapanan, halktan kopan, halkn hissiyatndan, derdinden, halkn arayndan kopan iktidar sahipleri, gittikçe tabanda Gelecek Partisine dönük olarak ciddi bir kayma olduunu görüyorlar.

PARTYE CDD OY KAYMASI VAR

Davutolu istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak için, Milletin ahn alanlarn sonu hayr olmaz. Sayn Bakan, Allah sonumuzu hayreylesin derken bir de üstü kapal bir felaket senaryosundan bahsediyor. Senin gitmen bal bana bir hayr, elhamdülillah diye konutu.

Bu programda ne yazdysak Sayn Cumhurbakan yeni hatrlam, onlar kullanmaya balad. Diyor ki; Ekonomide güven için hukuk ve adalet lazm hatrlatmas yapan Davutolu, Günaydn dedi.

Davutolu öyle devam etti:

Hala kanallar tek tek arayp Gelecek Partisi hakknda yayn yaplmamas için bask uyguluyorlarsa bu nasl demokrasi? Kavala örneinde olduu gibi ölen braklp, akam baka bir davayla yeniden tutuklama nasl bir hukuk? Ve Türkiyenin en kaliteli üniversitesini kapatan bir anlay nasl bir demokrasi nasl bir adalet getirir? Cumhurbakan ac reçete diyor. Ne demek ac reçete biliyor musunuz? Faizler muhtemelen en az 400 baz puan en artrlacak. Neden? çünkü faiz görünüte yüzde 10 civarnda ama arka kap operasyonlarnda yüzde 15 civarnda. imdi resmi rakam yüzde 20lere çkaracaklar.

Ana Sayfaya Git