Davutoğlu, partisinin Kars İl Başkanlığı binasını açtı

"Kars bizim Asya derinliğimizin başlangıcı Kafkasya'nın önü ve Anadolu'nun bekçisidir, Allah Kars'ımızı ve ülkemizi aziz eylesin"

Haberler 28.07.2020 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KARS-Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, partisinin Kars l Bakanl binasnn açln yapt.

Ei Sare Davutolu ile Karsa gelen Ahmet Davutolu, Kars Kalesi eteklerinde bulunan Ebul Hasan Harakani türbesini ziyaret ederek dua okudu. Merkez Mahallesi Prof. Dr. Metin Sözen Caddesine gelen Davutolu eiyle esnaf ziyaretinde bulunarak alveri yapt. Davutolu ve beraberindekiler daha sonra Gelecek Partisi Kars l Bakanl binasna geçerek açl yapt. Açln ardndan açklamalarda bulunan Ahmet Davutolu, Karsn kendilerinde özel bir yeri olduunu söyledi.

KARS L BAKANLII

Davutolu, einin 1987 ylnda Karsta görev yaptn belirterek O zaman Kars bölgesini gezdik, hayran kalmtk. Karsa gelince kendi evimize gelmi gibi hissederiz, her geldiimizde güzel günleri yad ederiz. Kars bizim aile için Konya kadar sevip hissettiimiz ata yurdudur, ana topradr. Karsa ballmz, irtibatmz apayrdr. dedi.

Gelecek Partisi olarak kurulduktan sonra tekilatlanma çalmalarna baladn anlatan Davutolu, Bugün itibaryla 67 ilimizde, 310 ilçemizde tekilatlandk ve geçtiimiz ay da ilçe kongrelerimizi balattk. Geçen hafta ilk Batman il kongremizi yaptk, genel merkezimizi açtk, inallah yarn da Ardahan il kongremizi yapacaz. diye konutu.

Davutolu, Gelecek Partisi Kars l Bakanl binasnn hayrl olmas temennisinde bulunarak Kars Anadolu ile Kafkaslar birletiren kavak noktasnda böyle salam duruldukça vatan topraklar emindir. Edirneden Karsa deriz her sözümüzde gerçekten Kars bizim Asya derinliimizin balangc Kafkasyann önü ve Anadolunun bekçisidir, Allah Karsmz ve ülkemizi aziz eylesin. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git