Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: Televizyonda konuşalım

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Televizyonda konuşalım' çağrısı yaparak "İşte çağrımız; İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Karşımıza istediklerini çıkarsınlar, biz de kendi kurmaylarımızı çıkaracağız. Eğer bizimle tartışmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı, buna da hazırız" dedi.

Haberler 14.09.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, partisinin Manisa 1. Olaan Kongresinde konutu. Hükümetin korona virüsü politikasn eletiren Davutolu, 21 Eylül yaklarken, sar kulaklar duysun diye bir daha söylüyoruz. Bize göre, okullarn açlmasna strateji u olmaldr: Vaka türüne göre, somut bir kriter konulmal ve buna göre okullarn açlp açlmayaca belirlenmelidir dedi.

Türkiyenin, kredi notunun düürülmesinden iktidar sorumlu tutan Davutolu Ülkenin kredi notunu 25 yl önceki seviyenin altna düürenler hala biz yerli ve milli bir politika uyguluyoruz diyebilecekler mi hiç utanmadan? lk seçimde vereceksiniz millete ülke ekonomisini bu seviyelere düürmenin hesabn diye konutu.

Cumhurbakan Erdoana Televizyonda konualm çars da yapan Davutolu te çarm stedikleri artlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konualm. Karmza istediklerini çkarsnlar, biz de kendi kurmaylarmz çkaracaz. Eer bizimle tartmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Bakan olarak Sayn Cumhurbakan, buna da hazrz. Yapt her suçlamann cevabn verir, yanl yürüttüü her politikann alternatifini kendisine birer birer anlatrz. Biz salam bir kadromuz var. Bu kadro her snav bundan sonra en iyi ekilde verecek ve bu zorluu amann yolunu da milletimize anlatacak ifadelerini kulland.

GEL KONUALIM

Davutolunun konumasnda satrbalar öyle:

Bizi medya ambargolar ve yok sayma taktikleriyle durdurabileceklerini zannedenlere sesleniyorum, bu ambargolar kra kra milletimize sesimizi ulatracaz.

Pozitif tan konan hastalar evlerine dolmula gidiyor. Hastalar oradan oraya savruluyor. Özveriyle çalan salkçlarn psikolojileri tükenme geldi. Salk sistemi çökü sinyalleri veriyor.

Bütün bir siyasal sistem bir çk azna bakyorsa, o bir kii de yaznn azlarna bakyorsa buna siyasal sistem denmez.

Ülkenin kredi notunu 25 yl önceki seviyenin altna düürenler hala biz yerli ve milli bir politika uyguluyoruz diyebilecekler mi hiç utanmadan? lk seçimde vereceksiniz millete ülke ekonomisini bu seviyelere düürmenin hesabn.

Geni isizlik rakamlar yüzde 30 ulam. Döviz kurlar rekor üstüne rekor kryor. Almanyada yüzde 0 olan enflasyon TÜK rakamlarnda bile yüzde 13 ü am. Ama Sn. Cumhurbakan ve onun gücü ve kayrmasyla koltuunda oturan Hazine ve Maliye Bakan çok rahat görünüyor.

Gençlerimizin neredeyse 3te 1i ne eitimde ne istihdamda yer alyor. Gençlerimizin umudu tükenmi, yurt dna gitmeye çalyor. te Cumhurbakannn deyimiyle ahlanan, damad ekonomi bakannn deyimiyle güçlenen ekonomimiz!

Bize medya ambargosu koyuyorlar. Biliyorlar ki biz 3 gün konusak, 3 ay nefes alamazlar. Sayn Cumhurbakanna çarm istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu konualm. Yapt her suçlamann cevabn verir, yanl politikalarnn alternatifini anlatrz.

Ana Sayfaya Git