Değerlerimizi ileri taşımalıyız

DİYARBAKIR'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Haberler 19.03.2019 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çanakkale Deniz Zaferinin 104üncü yl dönümü ve 18 Mart ehitleri Anma Günü dolaysyla Yeniehir ilçesindeki Kara ehitlii Mezarlnda anma program düzenlendi. Buradaki programa; Vali Hasan Basri Güzelolu, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Oya Eronat, Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Jandarma Bölge Komutan Halis Zafer Koç, kamu kurumlarnn müdürleri, öretmenler ve örenciler katld.

EHTLER ANMA ETKNL

ehitlikteki anma programnn ardndan Cahit Stk Taranc Kültür Merkezinde tören düzenlendi. ehitler için sayg duruunda bulunulup, stiklal Marnn okunmasyla balayan törende Vali Hasan Basri Güzelolu, konuma yapt. Türk milletinin, özgürlük uruna cann feda edeceini belirten Güzelolu, Hangi açdan, hangi boyutta bu duruumuzu bozmak, bu kararl yürüyüümüzü engellemek isteseler de bu imann temsilcisi, bu asil milletin her bir ferdinin sradalar gibi duran ve alamaz olan kararll karsnda yok olmu ve bitmilerdir. Bu ehitler gününde bilmelidirler ki biz özgürlüü uruna en büyük varl cann seve seve feda eden, mukaddesat uruna topraa girmeyi, ehit olmay en büyük mükafat ve ödül bilen ve bu duruu temsil eden bugün dipdiri duran bir milletin adyz. Bütün bu deerleri; bilimde, teknolojide, her alanda gelien ve güçlenen bir Türkiye olarak daha iyiye ve ileri tama kararndayz. Bugün manevi olarak aramzda bulanan tüm aziz ehitlerimize bir kez daha minnet, rahmet ve Fatihalarla anyorum. Ruhlar ad, mekanlar cennet olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git