Demirtaş: Bir tek oyun Türkiye'nin kaderini belirleyeceği bir noktaya geldik

HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili son sesli mesajı, kendi sosyal medya hesabından yayınlandı. Demirtaş mesajında, artık bir tek oyun bile Türkiye'nin ve toplumun geleceğini, kaderini belirleyeceği bir noktaya gelindiğini söyledi.

Haberler 23.06.2018 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapal Ceza nfaz Kurumunda tutuklu bulunan HDPnin cumhurbakan aday Selahattin Demirtan telefondan yapt seçimle ilgili son sesli mesaj, kendi sosyal medya hesabndan paylald. Demirta sesli mesajnda, seçime sayl günler ve sayl saatler kaldn ifade ederek, Engellere, kstl imknlara ramen muazzam kampanya yürüten herkese teekkür ediyorum. Ortaya çkan durum, çok kritik bir aamada sanda gidileceini gösteriyor. Öylesine ki, artk bir tek oyun bile Türkiyenin ve toplumun geleceini, kaderini belirleyecei bir noktaya geldik. Son saatler, son günler de bu açdan çok önemli. Herkesin çok iyi bir çalma yürütmesi lazm dedi.

Sandklara ve oylara sahip çklmas çars yapan Demirta sesli mesajnn devamnda unlar kaydetti:

BR TEK OYUN KIYMET

Ve ayn kararllkla sandklara, oylara da sahip çklmas lazm. 24 Haziranda inanyorum demokrasi kazanacak, demokrasi yanllar kazanacak. Önemli bir sonuç ortaya çkacak ve göreceiz ki seçimler vesilesiyle Türkiyede bir dönem kapanacak. Basknn, zulmün olduu bir dönem kapanacak. Hukukun üstünlüü de adalet de huzur da güven de ekonomik refah da bu ekilde, daha rahat bir ortamda temin edilecek.

Sahada çalma yürüten bütün arkadalarn da herkesin de bu bilinçle son saate kadar, resmi sonuçlar açklanncaya kadar mutlaka oylarna, sanda sahip çkmasn bekliyorum. imiz gücümüz ne olursa olsun, önümüzdeki birkaç gün mutlaka ama mutlaka zamanmzn tamamn seçim kampanyasna, sandk güvenliine ayrma konusunda hassasiyet gösterilmesi lazm. Kampanya yürüten, emek harcayan, yüreini ortaya koyan herkese buradan teekkürlerimi sunuyorum. Hepsi sa olsunlar, var olsunlar. Hepsine içten selam, sevgilerimi gönderiyorum.

Ana Sayfaya Git