Deniz Baykal 1 Nisan'da taburcu olacak!

Sağlık Bakanlığı,Ankara’daki tedavisi bu hafta sona erecek olan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 1 Nisan’da taburcu olarak ambulans uçakla Antalya’ya döneceğini duyurdu.

Haberler 28.03.2019 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Dr. Fahrettin Koca, eski CHP Genel Bakan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eitim ve Aratrma Hastanesinde ziyaret etti. Deniz Baykal ve kz Asl Baykal ile bir süre sohbet eden Bakan Koca, Baykaln salk durumuyla ilgili detayl bilgi ald. Deniz Baykal, Kocaya tedavisinin tüm aamalarnda gösterdii yakn ilgi için teekkür etti. Bakan Koca ise, bundan sonraki süreçte de Bakanlk olarak yaplabilecek ne var ise destee hazr olduklarn ifade etti.

1 N SANDA TABURCU OLACAK

Deniz Baykal, 16 Ekim 2017de geçirdii beyin kanamas sonrasnda 51 gün youn bakmda kald. Daha sonra fizik tedavi için Almanyaya giden Baykal, 20 Mart 2018de Türkiyeye dönerek tedavisine Ankarada devam etti. Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavisi tamamlanan Baykal, pazartesi günü taburcu olacak.

Ana Sayfaya Git