Destici: AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak bu ittifakta anlaştı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Cumhur ittifakında AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak anlaştı. Bu sadece 3 partiye münhasır bir şey değil. İsterse diğer partiler de yapabilir. Yapmaya da bilir. Bu bir zorunluluk değil." dedi.

Haberler 07.04.2018 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Bakan Mustafa Destici, Mersindeki programlar kapsamnda geldii Tarsus ilçesinde, cuma namazn Fatih Mahallesindeki Eski Camide kldktan sonra namaz çk vatandalarla sohbet etti. Daha sonar ehitkerim Mahallesindeki Makam- erif Camisine giden Destici, burada cami avlusundaki Danyal Peygamberin kabrine ziyaret edip dua etti.

Destici, ziyaretin ardndan bir kraathanede esnaflarla görütü. BBP kurucu bakan Muhsin Yazcolunu ve ehitleri anma program için kente geldiini belirten Destici, bir takm ziyaretler de gerçekletireceini belirtti.

AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak bu ittifakta anlat

Destici, hükumet sisteminin deimesi noktasnda evet dediklerini, Türkiye için daha hayrl olacan düündüklerini bildirdi.

Sistem deiikliinin Türkiyenin hayrna ve menfaatine olacann ileride görüleceini vurgulayan Destici, Zaten halk hayrna ve menfaatine olmad noktay görürse destek vermez. Milli iradedir her ey. Halk yüzde 52 vermeseydi evet geçer miydi? Seçimlerde de böyle. Herkesin milli iradeye sayg göstermesi lazm. Her vatandamzn oyu eittir, kymetlidir. BBP olarak 25 ylk bir siyasi partiyiz. Hep millet ne derse o dedik. Bundan sonra da millet ne derse o demeye devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git