Destici'den dikkat çeken 'kabine' açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Destici görüşme sonrası bir açıklama yaparak "Benim kabinede yer almam gibi bir şey söz konusu değil çünkü ben BBP'nin Genel Başkanıyım, şu anda TBMM'deki milletvekiliyim." dedi.

Haberler 05.07.2018 - 11:03 Son Güncelleme : 05.07.2018 - 11:07

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Bakan Mustafa Destici, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann kendisini Cumhurbakanl Külliyesinde kabul etmesinin ardndan, BBP Genel Merkezinde gazetecilere açklamalarda bulundu.

KABNEDE OLMAM SÖZ KONUSU DEL

Cumhurbakan Erdoan ile görümesine deinen Destici, Hayrl olsun ziyaretiydi. Ben kabulleri için kendilerine teekkür ediyorum. Gündemdeki konular istiare etme frsat bulduk. Benim kabinede yer almam gibi bir ey söz konusu deil çünkü ben BBPnin Genel Bakanym, u anda TBMMdeki milletvekiliyim. Tabi ki biz AK Parti ile grubuyla uyum içerisinde hareket edeceiz. diye konutu.

Destici, Cumhurbakan Erdoan ile TBMMye katk vermeye ve birlikte olmaya devam edeceklerini belirterek, nandklarmz da söyleyeceiz, dorularmz da söyleyeceiz, Türkiyenin meseleleriyle ilgili fikir ve düüncelerimizi de söyleyeceiz. yi olanlarn, doru olanlarn ve toplum içinde beklenti olanlarn yaplmas noktasnda elimizden gelen bütün gayreti göstereceiz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git