DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, gündemi değerlendirdi

"İşsizliğin de yoksulluğun da enflasyonun da üstesinden geleceğiz. Enflasyonu, iki yılda yeniden bu ülkede tek haneye indireceğiz. Hiç endişeniz olmasın"

Haberler 14.04.2022 - 01:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANKARA - Demokrasi ve Atlm Partisi (DEVA) Genel Bakan Ali Babacan, sizliin de yoksulluun da enflasyonun da üstesinden geleceiz. Enflasyonu, iki ylda yeniden bu ülkede tek haneye indireceiz. Hiç endieniz olmasn. dedi.

Babacan, partisinin genel merkezinde düzenledii haftalk basn toplantsnda gündemi deerlendirdi.

Gençlerin sorunlarna deinen Babacan, Önümüzdeki ilk seçimlerde ülkemizde özgürlük, adalet, umut, bar rüzgar esecek. Hiç endieniz olmasn Türkiye bu zor günleri mutlaka aacaktr. Biz bu yola gençlerle çktk ve onlarla baaracaz. Korkulu bir rüyadan, kabustan uyanr gibi ülke rahata erecek. Seçim günü ülke olarak vereceimiz deiim karar tüm bu kara bulutlar datr, geçer. diye konutu.

sizlik sorunu öncelik

Kamuoyuyla paylatklar Ekonomi ve Finans Eylem Planna da deinen Babacan, sizliin de yoksulluun da enflasyonun da üstesinden geleceiz. Enflasyonu iki ylda yeniden bu ülkede tek haneye indireceiz. Hiç endieniz olmasn. Bu pahallk, bu yoksulluk son bulacak. dedi.

Babacan, yarn Bursada yerel yönetimle ilgili hazrlanan eylem plann açklayacan söyledi.

- ODTÜdeki protesto

Babacan, bir gazetecinin, Orta Dou Teknik Üniversitesindeki (ODTÜ) protestoya ilikin soru üzerine, barçl yöntemlerle yaplan protesto ve gösteri yürüyülerinin anayasal bir hak olduunu anmsatarak, 2011 seçimlerinden sonra Türkiyeyi yönetenlerin farkl bir yöne doru evrildiini herkes müahede etti. çeriden bunu düzeltmek için çok büyük mücadele verdik. Ayn günlerde benim yaptm açklamalara bakn hepsi kaytlarda. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git