Devlet Bahçeli: Anket şirketleri atıp tutuyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anket şirketleri her gün yalan yanlış araştırma yapıp, durmadan atıp tutuyorlar. Bizim için anket meydanlardadır, yükselen milli iradedir" dedi.

Haberler 21.03.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, partisinin il bakanl tarafndan Ispartada düzenlenen mitinge katlmak üzere kente geldi. Karayoluyla gelen Bahçeliyi Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) kavanda kalabalk bir topluluk karlad. Bahçeli ilk olarak Isparta Belediyesini ziyaret etti. Belediyeye girite, bina önünde hazr bulunan nostaljik otomobilleri inceleyen Bahçeli, daha sonra makamda partisinin aday mevcut Belediye Bakan Yusuf Ziya Günaydn ziyaret etti. Burada hizmet ve projeleri dinleyen Devlet Bahçeli, Bakan Günaydn, ei Dilek Günaydn ve torunlaryla fotoraf çektirdi. Devlet Bahçeliye, belediyenin Ahap Sanat Atölyesinde yaplan el ilemesi ayna ve sandk hediye edildi. Belediyeden ayrlan Devlet Bahçeli, yaklak 500 metre ilerideki miting alanna kadar makam aracyla gitti. Makam aracnn hemen önünde Türk bayra ile MHP bayraklar tayan 6 atl elik etti.

AK PARTL KARDELERMZLE OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydannda alan dolduranlara seslenen Devlet Bahçeli, Ispartann Cumhur ttifak kapsamnda yer almayan iller arasnda olduunu söyledi. Devlet Bahçeli, Bu kentimiz Cumhur ttifak kapsamnda deilse de siyasi üslubumuz söz ve deerlendirmelerimiz Cumhur ttifaknn doasna birebir uygun olacaktr. çünkü beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz. AK Partili kardelerimizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrmz yok, gayrmz, ihtilafmz yok. Cumhur ttifak istikbalin mimardr. Cumhur ttifak 2023 lider ülke Türkiyenin güvencesidir. Ispartada zillete yer yoktur. cazet ve itibar da asla olmayacaktr. Soruyorum sizlere bir miyiz, beraber miyiz, birlikte yürüyecek miyiz? Ispartaya sahip çkp, MHPye kucanz açacak msnz? diye konutu.

KANDL TALMATINI VERM, CHP UYGULAMAYA GEçM

31 Mart seçimlerinin hem muhtevas hem de ehemmiyeti bakmndan önceki seçimlerden oldukça farkl olduuna iaret eden Devlet Bahçeli, öyle devam etti:

11 gün sonra gerçekletireceimiz seçimlerde sadece yerel yönetimleri belirlemeyeceksiniz. Ayn zamanda milli bekamza da destek olacaksnz. Zillet ittifak karmzda hizalanm, geleceimizi karartmann aray ve çabasna girmitir. CHP, P, HDP, SP, ÖDP bir olmu cumhurun geleceine kast etmek için kollar svamlardr. PKKnn siyasi uzantlar belediyeler üzerinden Türkiye ve Türk milletiyle hesaplamann alçak niyetine sabitlenmilerdir. Kandil talimatn vermi, CHP uygulamaya geçmi, P refakatçi olmutur. Türkiyenin karsnda puslu bir ittifak kurulmutur. 2023 hedefimizi dinamitlemek isteyenler kafasn kaldrmtr. stikrardan rahatszlk duyanlar harekete geçmilerdir. Hepsi aleni bir ekilde ortaya çkmlardr. PKKnn siyasi uzantlar Ankara, stanbul, zmir, Antalya, Adana, Mersin, Bursa gibi ehirlerde aday çkarmamlardr. Zillet ittifakna monte olmular, destek vermiler, küstahça pazarlklar yapmlardr. Gayeleri sözde Kürdistanda kazanp, batda ise AK Parti ve MHPye kaybettirmektir. Hedefleri Ankara ve stanbulda HDPsiz ve PKKsz hareket edemeyecek belediye bakanlarn i bana getirmektir. Kandil ihanet ebekesi ibirlikçileri kanalyla bakentimizi kontrol altna almay amaçlamtr. PKK stanbulu yönetme arayna girmitir. Pensilvanya, cumhurun iradesine göz dikmi, istiklal ve istikbalimizi gölgeleme hevesine kaplmtr. Her eyi görüyor, hepsini biliyorsunuz. Yalan zilletin ruhuna ilemitir. Türkiye hazmszl zilletin iliklerine kadar nüfus etmitir. HDP ak CHPyi, Pi esir alm, istikametlerini uçuruma doru çevirmitir. YPG, PKK sempatisi bunlarn iradelerini harap etmi, hezimete uratmtr. 15 Temmuzda igale müsaade etmeyen aziz milletimiz 31 Martta zilletin komplo ve kuatma hamlesine kesinlikle izin vermeyecektir. Gördüümüz budur, olacak budur. Ülkemizi topla, tankla, tüfekle, hendekle, çukurla sindiremeyenler 31 Mart seçimlerini frsata çevirmesine Isparta göz yummayacak, büyük Türk milleti müsaade etmeyecektir.

TAVZE ASLA YANAMAYIZ

Türkiyenin ekonomik ambargo uygulamakla tehdit edildiini, snr d operasyonlarnn sekteye uratlmaya çalldn vurgulayan Devlet Bahçeli, Diplomatik bask kurmaya yeltendiler. Tüm bunlar milletimizin gözü önünde cereyan etti. CHP Genel Bakan da bu çevrelerin azyla konutu. Sizlerin tasdik ettii Cumhurbakanl Hükümet Sistemini tanmadn söyledi. CHP, HDP ve P bir olup terörle mücadelemizi sulandrd. Hainlere kar snr d operasyonlarmza kar çktlar. Küresel finans baronlarnn milli ekonomimizi tehdit etmelerine sessiz kalp hükümeti suçladlar. Bunlara baksak zalimlere boyun eerdik. Bunlara braksak PYD, YPG, PKKya göz yumardk. Bunlara kalsa ülkemizi emperyalistlere teslim ederdik. Bunlara kulak versek milli bekamza göz dikenlere sessiz kalrdk. Ancak cumhura kar sorumluluklarmz, tarihe kar görevlerimiz var. Teslimiyete göz yummayz. Tavize asla yanamayz. Ya istiklal ya ölüm diyerek kurduumuz cumhuriyeti ya patates ya soan diyerek tartmaya açtrmayz dedi.

BU CHP, ATATÜRKÜN CHPS DELDR

CHP, P, HDP, SP ve ÖDPnin kaos ve kriz arzuladnn farknda olduklarn ve milli bekaya sahip çkmak için güçbirlii yaptklarn anlatan Devlet Bahçeli, Atatürkün CHPsinin Kandile ipotek edilmesinden rahatszlk duyuyoruz. Klçdarolunun PYD ve YPGyi terör örgütü olarak görmemesini milli güvenliimiz açsndan vahim addediyor, çok tehlikeli buluyoruz. Kandilin hazrlad kanl isim listelerinin CHP meclis üyelikleri listelerinde belediyelere szdrma giriimlerini beka sorunu olarak görüyoruz. Ezann slklanmasn, CHPnin adaylarnn Fatiha suresiyle dalga geçmesini, milli ve manevi deerlerimize ihanet olarak deerlendiriyoruz. CHP ve Pe oy veren kardelerime sesleniyorum. Zillet ittifakna gelin tavr koyun. Parti yönetimlerinin vebaline ortak olmayn. Bu CHP, Atatürkün CHPsi deildir. Bu P, iyi falan hiç deildir. CHPye oy veren kardelerim gelin birlikte yürüyelim. Pe oy veren kardelerim gelin aramzdaki tüm engelleri kaldralm. AK Partili kardelerimizle Türkiyenin safnda toplandk. Gelin buna siz de katln. Birlikte cumhurun iradesinde bulualm diye konutu.

CUMHUR TTFAKI HEPMZE YETER

Ankaraya kirli ve karanlk ilerin yuma haline gelmi birinin aday yapldn vurgulayan Devlet Bahçeli, öyle dedi:

Bakentimiz Ankaraya kirli ve karanlk ilerin yuma haline gelmi birini aday yapanlardan hesap soralm. PKKnn siyasi uzantlarnn merebine uygun bir ismi zmirde aday gösterenleri milli iradenin gücüyle titretelim. Dünyann en büyük Türk kenti olan stanbulda HDPnin peine taklm isimleri sandkta perian edelim. Cumhur ttifak hepimize yeter. Gelin güçlü Türkiyeye hep birlikte koalm. PKKnn siyasi avaneleriyle ayn yolun yolcusu olmayn. Zillette umut yoktur. Zilletin sonu hüsrandr. Zilletin ard karanlktr. Bölücü bann heykelini dikmek isteyen teröristlere müsaade yoktur.

ANKET RKETLER DURMADAN ATIP TUTUYOR

Isparta Belediye Bakan Yusuf Ziya Günaydnn 10 yldr bakan seçildiini hatrlatan Devlet Bahçeli, Sizlerin takdiri bizlere onur veriyor, muazzam bir sorumluluk yüklüyor. Yarm kalan ilerimizi tamamlamak, eksik braktmz ilerimizi bitirmek, yeni projelerimizi hayata geçirmek için en 5 yl daha hizmete devam diyoruz. Anket irketleri her gün yalan yanl aratrma yapp, durmadan atp tutuyorlar. Bizim için anket meydanlardadr, yükselen milli iradedir. Bizim anketlerimiz konvoylarmz selamlayanlar, dua eden tertemiz yürekler, Ispartann ta kendisidir dedi.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli mitingdeki konumasnn ardndan Antalyaya hareket etti.

Ana Sayfaya Git