Diyarbakır misafirperverliğini gösterdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitingini değerlendirirken, 'Diyarbakır halkı bir kez daha misafirperverliğini gösterdi" dedi.

Haberler 03.04.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Dara Akar, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann cumartesi günü katld Diyarbakrdaki toplu açl mitingini deerlendiren Ak Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet Dara Akar, Diyarbakr misafirperverliini gösterdi. Cumhurbakanmz da, gelecek için umutlar bize müjdeledi dedi.

Deerlendirmeyi yazl açklamayla yapan Akar, Diyarbakr halknn Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana sahip çktn belirterek, Mitingi çok sayda Diyarbakrlnn youn ilgisi ile gerçekletirdik. Diyarbakr her zaman olduu gibi istikrar ve güvenden yana tarafn belli etmitir. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, Diyarbakr mitingi yeni Türkiyenin yeni hamlelerine adm atlacak bir gün olarak gördüünü net bir ekilde deklare etti. Gerçekletirdiimiz bu miting, milletimizin, huzur ve istikrarna kasteden cephelere ve çevrelere kar yine tek vücut halinde durulacan göstermitir. Diyarbakrllar, ehrin dört bir yanndan, aslnda miting için deil, istikrar için, huzur için, gelien, kalknan bir Türkiye ve kadim ehrimiz Diyarbakr için komutur dedi.

Diyarbakr misafirperverliini gösterdi

Diyarbakrn ve Diyarbakr halknn bir kez daha misafirperverliini gösterdiini belirten Akar, sözlerini öyle sürdürdü: Cumhurbakanmz halkmzn heyecann, istikrar ve huzur isteini, gençler için, Diyarbakr ve Diyarbakr halk için yatrm ve istihdam taleplerini bu meydanda gördü. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan arlayan, destek veren ve meydanlar dolduran tüm halkmza sonsuz teekkürlerimizi sunuyoruz, ak kadrolarn hep bir arada dünyaya mesaj verdii bu büyük bulumada emei geçen herkese teekkür ediyor, Kadnlaryla ve gençleriyle tüm il ve ilçe tekilatlarmz can gönülden tebrik ediyorum.

Ana Sayfaya Git