Diyarbakır İttifaka Vizesini Vermiştir!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Budak "AK Parti ile MHP ittifakı, Doğu ve Güneydoğu'da nasıl etki bulur sorusunun en güzel yanıtı, halkın kongrede ve mitingde vermiş olduğu cevaptır"

Haberler 09.04.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak, AK Parti ile MHP ittifak, Dou ve Güneydouda nasl etki bulur sorusunun en güzel yant, halkn kongrede ve mitingde vermi olduu cevaptr. dedi.

ERDOANIN DYARBAKIRA GEL

Sur ilçesinde tarihi çkaledeki kaefede basn mensuplaryla bir araya gelen Budak, 17 Mart Cumartesi günü cokulu bir kongre yaadklarn söyledi. Kongrenin öncesinde salonlara smayan bir miting yaandna iaret eden Budak, o gün Diyarbakrllarn Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan en güzel ekilde karladn aktard.

Diyarbakrllar Cumhurbakan Erdoann arkasnda dimdik durduunu gösterdi. Cumhurbakanyla birlikte olduklarn bütün dünyaya ilan etti. diyen Budak, yeni il yönetimi olarak seçimlere hazrlanacaklarn kaydetti.

HALKIN GÖNLÜNE DOKUNMAK

Budak, siyasi partilerin amacnn seçim kazanmak olduunu dile getirerek, Seçimler de halkn yüreine, gönlüne dokunarak ve onlarla birlikte olarak kazanlr. Bizler kendi vazifemizi yapp ilçelerimizin koordinasyonunu salayacaz. Yerel seçimlere yaklak 11 ay var. nallah AK Parti, Diyarbakrda önümüzdeki seçimlerde çok güzel bir seçim kazanacak. ifadelerini kulland.

AK Partinin, Cumhurbakanl seçiminde MHP ile ittifak yapacan da hatrlatan Budak, AK Parti ile MHP ittifak, Dou ve Güneydouda nasl etki bulur sorusunun en güzel cevab halkn kongrede ve mitingde vermi olduu cevaptr. dedi.

Ana Sayfaya Git