Diyarbakır'da ortak miting!

Erdoğan ve Yıldırım'ın ortak miting düzelyeceği 5 büyükşehir içerisinde, Diyarbakır'da bulunuyor.

Haberler 27.02.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti referandum kampanyasn resmen balatmasnn ardndan partinin en üst karar organ topland, miting programn belirledi. Buna göre, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Babakan Binali Yldrm 5 ilde ortak miting düzenleyecek, bu iller arasnda Diyarbakrda bulunuyor. Babakan 47 ile gidecek.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Babakan Yldrm bakanlnda topland. Kampanya tantm sonras yaplan toplantda miting program ele alnd.

5 LDE ORTAK MTNG

AK Partinin kampanya program Cumhurbakann tamamlayc ekilde olacak. Cumhurbakan Erdoann 30 büyükehire, Babakan Yldrmn ise 47 ile gitmesi planlanyor. ki isim, Ankara, stanbul, çanakkale, Diyarbakr ve Kayseride ortak miting düzenlenecek. Kayserideki mitinge 11. Cumhurbakan Abdullah Gülün de gelmesi bekleniyor.

çANAKKALE EHTLER KÖPRÜSÜ DE AçILACAK

Yine MHP ile ortak etkinliin de 18 Mart çanakkale ehitleri Anma Günü program olabilecei belirtiliyor. Üç büyükehire ayr çalmalar yaplacak. stanbulda Cumhurbakanyla ortak mitingin yansra ilçelerde de mitingler düzenlenecek. Babakan seçim bölgesi zmirde de ilçe ilçe gezecek.

NTERNET STES KURULDU

AK Parti tüm bu çalmalar için bir de kararmzevet.com internet sitesini hazrlad. Sitede kampanya arklar yer alyor. Ayrca internet sitesinde mitinglerde nelerin kullanlaca, nasl hareket edileceine ilikin uyarlar yer alrken söylem birlii vurgusu yaplyor.

Ana Sayfaya Git