Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gönülüleri ile buluştu

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Bostancı Gösteri Merkezinde İstanbul Gönülleri ile bir araya geldi.

Haberler 27.05.2019 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPnin stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolu, Bostanc Gösteri Merkezinde stanbul Gönülleri ile bir araya geldi. Burada konuan mamolu, Bu ülkenin ve bu ehrin müthi insan kayna ve muazzam gençleri, çocuklar, kadnlar var. çok güzel iler üreteceiz. O yüzden aldm sorumluluun karlnda hiçbir ekilde korkmuyorum, endie etmiyorum. Asla ylmayacaz, çok çalacaz. Moralimizin bozulduu anda Asla vazgeçmeyeceiz diyeceiz. diye konutu.

18 GÜNDE ÖRENCLERMZN CEBNE 45 TL KOYDUK. SUYU UCUZLATTIK

mamolu, Bize frsat tannmad. 17-18 günde alelacele yetkimizi elimizden aldlar. Ama gördünüz, israf önleyerek, tasarruf yaparak insanlarn cebine nasl kazanç saladmz bu ksa sürede ortaya koyduk. Herkese bunu anlatn. 18 günde örencilerimizin cebine 45 TL koyduk. Suyu ucuzlattk. Dini, milli ve resmi bayramlarda ücretsiz ulam saladk. 18 günde yaptklarmz kskanan o bir avuç insan düünseniz ya, 1800 günde vallahi çatlarlar. Biz, o bir avuç insan çatlatmaya ama 16 milyon insan mutlu etmeye geldik dedi.

EV ZYARETLER YAPIN, GÖREV ALMAYI TEVK EDN

mamolu, Disiplinli çalrsak baary elde ederiz. Ev ziyareti yapn, görev almay tevik edin. On binlerce insanla süreci destekleyeceimiz için o aldnz sandk listesinde her komunuzu ziyaret edin, bu kardeinizin selamn onlara iletin. Tartn, paylan, konuun ama asla münakaa etmeyin. Sandklarn güvenliini salamay ilçedeki sandk bandan seçim kurullarna, il seçim kurullarna, YSKya kadar sandk güvenliini hep birlikte salamaya hazr myz? eklinde konutu.

SZLERE SÜRPRZLERM OLACAK

Bayramdan sonraki 2 haftann çok önemli olduunu vurgulayan mamolu, Sizlere sürprizlerim olacak. Güzel eyler söyleyeceim son bir hafta kala. Sanda hazrlk yapalm. Eitimlere katln. Mutlaka sandkta görev alalm. Binlerce avukat görev alacak. Farknda msnz? Her ey çok güzel olmaya balad. Umut, yüzlerinizi güldürüyor. Enerjimiz çok yüksek. Bana 24 saat yetmiyor. Enerjisi yüksek bir kardeiniz var. Ayaa kalkn stanbul. Herkese söyleyin. Herkes konusun. Ve deyin ki, Her ey çok güzel olacak. Her ey çok güzel olacak. Her ey çok güzel olacak. diye konutu. mamolu, daha sonra Samandraya geçerek seçim otobüsünden vatandalar selamlad.

Ana Sayfaya Git