Ekrem İmamoğlu’nun ‘süt’ iddiası ile ilgili dikkat çeken açıklama

Ekrem İmamoğlu'nun ‘süt’ iddiasına CHP'li başkanvekili Doğan Subaşı’ndan dikkat çeken açıklama geldi. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir tweet atarak süt dağıtımının engellendiğini iddia etmişti. Bu iddia, İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı tarafından yalanlandı.

Haberler 28.12.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolunun; süt datmnn engellendiine yönelik iddias BB Meclisi CHP Grup Bakanvekili Doan Suba tarafndan yalanland.

Doan Suba Saytay raporunda BBnin muhtaç ve yoksul insanlara süt veya paketlenmi süt datlmayaca ifadesinin geçmediini açklad ve (Saytay raporu ihale mevzuat) Mevzuata uyacaksn. Bu böyledir diyor dedi.

Doan Suba, Saytay raporunun hiçbir yerinde stanbul Büyükehir Belediyesinin sosyal yardm amacyla muhtaç ve yoksul insanlara süt veya paketlenmi süt datlmayaca ifade geçmiyor eklindeki soruya Geçmiyor. Tabi ifadelerini kulland.

HALENN MEVZUATINA UYACAKSIN DYOR

Doan Suba Saytay raporunda halenin usulü var. Usulü yerine getirmeleri gerekiyor eklindeki soruya da Tabi.. Mevzuata uyacaksn. Bu böyledir diyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git