Emine Erdoğan "Erzurum otağı"nı gezdi

Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Bitlis'in Ahlat ilçesine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesince kurulan "Erzurum otağı"nı ziyaret etti.

Haberler 27.08.2020 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erzurum Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamaya göre, ota önünde Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmclar Hasan ahin ve Murat Altunda tarafndan karlanan Erdoan, bir süre konuk edildii alanda, Erzurumun yöresel ehram ürünlerini inceleyerek bilgi ald.

Erdoan, ziyaretinde, beendii ehram ürünleriyle ilgili yetkililerle fikirlerini paylat.

Ahlat ilçesindeki törenlere katlan Erzurum Büyükehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen de sosyal medya hesabndan yapt paylamda, Erzurum ve ehram ile ilgili düüncelerinden ötürü Erdoana teekkür etti.

Ehramn kente ait Corafi aret Belgeli yöresel ürünlerden olduunu belirten Sekmen, Sayn Emine Erdoan, kadim kentimizin otan ziyaret ederek ehrimizin kültürel ve tarihi özellikleriyle ehram üzerine fikirlerini bizlerle paylat. Hanmefendinin ehram ile ilgili tespit ve önerilerini bizatihi uygulamaya geçireceiz. Belediye olarak bu kültür objesini farkl konseptler dahilinde yeniden ön plana çkaracaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git