Erbakan: Milli Görüş sancağını yeniden burçlara dikeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Fatih İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Haberler 12.07.2021 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erbakan, Karagümrük Stadnda düzenlenen Yeniden Refah Partisi Fatih lçe Bakanl 2. Olaan Kongresinde yapt konumada, kongrenin hayrlara vesile olmasn diledi.

Milli Görü Hareketinin kurucusu 54. Hükümetin Babakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakann hayatndaki en büyük düsturun asla vazgeçmek olmadn dile getiren Erbakan, Ebu Eyyub El Ensari, Fatih Sultan Mehmet ve Sultan 2. Abdülhamid Hann, Erbakan hoca ile ortak yönleri olduunu belirterek, bu yönlerden birinin vazgeçmemek dierinin ise trnaklar ile söke söke almak olduunu ifade etti.

ABDNN STEDKLERNN TAM TERS CRAATLARA MZA ATTI

Fatih Erbakan, Ebu Eyyub El Ensari Hazretlerinin 90 yanda stanbulun fethi için savatn, merhum Necmettin Erbakann da hastane odasnda son nefesine kadar tekilat çalmalarn sürdürdü. Necmettin Erbakann Sultan Abdülhamid Han gibi bedel ödemek pahasna dahi olsa dünya siyonizmine boyun emediini belirten Fatih Erbakan, merhum Erbakann, ran ve Iraka uygulanan ambargoyu deldiini ve ABDnin istediklerinin tam tersi icraatlara imza att ifadelerini kulland.

MLL GÖRÜ SANCAINI YENDEN DKECEZ

Merhum liderleri Erbakan Hocann da Milli Görüü 1994 ve 1997de trnaklar ile sökerek zafere tadn söyleyen Fatih Erbakan, Manevi miras ve kalbimizdeki imanla ayn bir Ulubatl Hasan gibi kükreyerek Milli görü sancan burçlarn en yüksek noktasna yeniden dikeceiz diye konutu.

Kongrede Fatih lçe Bakanlna Mahmut Öztürk seçildi.

Ana Sayfaya Git