Erbaş, Diyanet-İlahiyat-MEB İstişare Heyeti Toplantısı'na katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçmiş dönemlerin birikimlerinden, tecrübelerinden istifade ederek, ilahiyat fakültelerini daha kaliteli ve nitelikli hale getirmenin derdini taşıdıklarını söyledi.

Haberler 28.01.2022 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Ali Erba, geçmi dönemlerin birikimlerinden, tecrübelerinden istifade ederek, ilahiyat fakültelerini daha kaliteli ve nitelikli hale getirmenin derdini tadklarn söyledi.

Erba, Bakanlk salonunda Diyanet leri Bakanl, lahiyat/slami limler Fakülteleri ve Milli Eitim Bakanl (MEB) arasnda din eitimi ve hizmetlerinin daha etkin ekilde yürütülmesi için gerçekleen Diyanet-lahiyat-MEB stiare Heyeti Toplantsna katld.

lahiyat fakülteleri ve imam hatip liselerindeki eitimin daha nitelikli olmas amacyla çeitli toplantlar yaptklarn belirten Erba, Programlarn gelitirilmesi, niteliin artrlmas, ilahiyat fakültelerinde imam hatip liselerine daha nitelikli öretmeni nasl yetitirebiliriz, imam hatip liselerinden, ilahiyat fakültesinden yetien mezunlarn Diyanet leri Bakanlnda daha nitelikli hizmeti nasl yapmas gerekir, bununla ilgili bütün hocalarmzn gayret içerisinde olduunu biliyorum. Bu süreci devam ettirmemiz ve bir sonuca ulatrmamz lazm. ifadelerini kulland.

Yaplan istiarenin, müzakerelerin önemli olduunun ifade eden Erba, Geçmi dönemlerin birikimlerinden, tecrübelerinden de istifade ederek ilahiyat fakültelerimizi nasl kaliteli, nitelikli hale getirebiliriz, hepimiz bunun derdini tayoruz. Hepimiz ayn hedefe doru yürüyoruz. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git