Erdoğan: Asıl gündemimize odaklanmamız şarttır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır" dedi.

Haberler 20.04.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Ülkemizin önünde 4,5 yllk kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartmalarn geride brakarak, ekonomi ve güvenlik bata olmak üzere asl gündemimize odaklanmamz arttr dedi.

Cumhurbakan Erdoan, kiisel Twitter hesabndan açklama yapt. Erdoan, Türkiyenin önünde 4,5 ylllk kesintisiz bir icraat dönemi bulunduuna vurgu yaparak, Seçim tartmalarn geride brakarak, ekonomi ve güvenlik bata olmak üzere asl gündemimize odaklanmamz arttr.

ASIL GÜNDEMMZE ODAKLANALIM

Dönem, musafahalama, kucaklama, birlik ve beraberliimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahn artrmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasna yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiyeyi 2023 hedeflerine ulatrmaktr dedi.

Terörle mücadeleye de deinen Cumhurbakan Erdoan, Terörle mücadelemizi kararllkla sürdürürken, inallah ülkemizin ihtiyac olan yapsal reformlar da hayata geçirmeye devam edeceiz ifadelerini kulland..

Ana Sayfaya Git