Erdoğan: Atatürk mezardan kalksa ilk senin ipini çeker

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Ey Bay Kemal bizim bayrağımızı yakanlarla sen nasıl beraber oluyorsun? Hani sen Atatürk'ün partisiydin. Atatürk mezardan kalksa ilk önce senin ipini çeker senin" dedi.

Haberler 13.03.2019 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Büyükçekmecede düzenlenen mitinge katld. Erdoana AK Parti stanbul Büyükehir Belediye Bakan aday Binali Yldrm ile BB Bakan ve Büyükçekmece Belediye Bakan aday Mevlüt Uysal elik etti.

Erdoan, burada yapt konumasnda, imdi birisi buralarda tutturmu Albatros, Albatros. Nedir bu? Birilerine peke çekiliyor. Bunlara hala oy verecek misiniz? dedi.

HAN SEN ATATÜRKÜN PARTSYDN

Erdoan, Biz siyasete muhalefet gibi rant arac, menfaat kaps olarak deil. Millete hizmet vastas olarak bakyoruz. Biz muhalefet gibi siyaseti bir vaat yar olarak da görmedik, görmüyoruz. Eminim sizler de itiraflarn, hezeyanlarn takip ediyorsunuz. CHPliler her gün siyasi bir skandala imza atyor. Geçenlerde bir CHPli bir belediye bakan seçim dönemlerinde attk tuttuk, sonrada yapamadk diye itirafta bulunuyor. Hatayn CHPli Belediye Bakan kendinden yol isteyen hanm kardelerimize oy yoksa, yol da yok diye tehdit ediyor. Bir bakas Balkesirde bu sefer oylarmz uraya diyerek bölücülerin azyla konuuyor. Bir bakas komiklik olsun diye, Kuran- Kerim ile, Cuma selasyla millet karsnda alay ediyor. Bir dieri terör örgütü ile beraber, el ele, omuz omuza. Bir dieri bakyorsunuz benim bayram yakyor. Bayramz yakanlarla CHP beraber deil mi u anda. Ey Bay Kemal bizim bayramz yakanlarla sen nasl beraber oluyorsun? Hani sen Atatürkün partisiydin. Atatürk mezardan kalksa ilk önce senin ipini çeker senin eklinde konutu.

ALBATROS PARKI VAR. BUNU KATAKULLYLE YEMEYE KALKTILAR

Binali Yldrm da Büyükçekmecede bir konuma yaparak, Bakn burada bir Albatros Park var. Bunu katakulliyle yemeye kalktlar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Buradan söz veriyoruz. Oras, Büyükçekmecenin en güzel millet bahçesi olacak. Yeil koridorlarla da Büyükçekmeceyi yemyeil yapyoruz. Deniz ile orman birletiriyoruz. Sahilleri kesintisi prl prl yapacaz. Bunu Mevlüt Uysal kardeimizle yapacaz dedi.

Ana Sayfaya Git