Erdoğan: Birbirlerine girdiler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz her an hazırız ama muhalefet hala adayını belirleyemedi. Birbirlerine girdiler. Ne yaptıkları, ne yapacakları belli değil" dedi.

Haberler 29.04.2018 - 12:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen AK Parti stanbul l Kadn Kollar Kongresi öncesinde, parti otobüsünden kongre merkezi önündekilere hitap etti.

BZ HER AN HAZIRIZ AMA MUHALEFET HALA ADAYINI BELRLEYEMED

Uzun ince bir yolda olduklarn ifade eden Erdoan, Gidiyoruz gündüz gece. Yapacamz iler çok ama inançla, azimle, kararllkla çktk yola. Durmak yok, yola devam dedik. Ayn ekilde önümüzde yeni bir dönem var. 24 Haziran seçimleri, Türkiyenin bir krlma noktasdr. Türkiye yeni bir döneme giriyor. Bu yeni dönemle ilgili bütün altyap hazrlklarmz tamam. Biz her an hazrz ama muhalefet hala adayn belirleyemedi. Birbirlerine girdiler. Ne yaptklar, ne yapacaklar belli deil. Öyle de olsa böyle de olsa biz u anda seçim takvimini uygulamaya koyduk. Aday adaylarmz müracaatlarn yapyor. Dier taraftan seçim beyannamemiz, manifestomuz hazr halde. Ayn 6snda stanbul il kongremizde manifestomuzu açklayacaz. Ardndan aday tantmnda da seçim beyannamemizi açklayacaz dedi.

GTMEK STEYENLER VARSA BUYURSUN GTSNLER

Cumhurbakan Erdoan, Yok paralel devletmi, yok u devletmi, bu devletmi... te o Pensilvanyada, baka da onun yanna gitmek isteyenler varsa buyursun gitsinler. Biletlerini de alrz. Yeter ki gitsinler. Biz bize yeteriz. Biz birbirimize az ve bizler birbirimize olan bu sevgiyle topraklar diri tuttuk, dik tuttuk, öyle de tutacaz. Bütün bu Rabiay gerçekletirebilmek için ne yapacaz? Bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz, karde olacaz, hep birlikte Türkiye olacaz. Bunu gerçekletirdik mi, bizi kimse bölemez, kimse parçalayamaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git