Erdoğan: Biz işgalci değiliz bizde her şeyden önce merhamet var

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Şu son Afrin hadisesi, Afrin'deki gelişmeler, bize bir şeyi gösterdi bu millet güçlü, vasıflı bir millet. Bu millet bir olunca, iri olunca, diri olunca, kardeş olunca neler yapabileceğini ortaya koydu. Şu anda 2 bin 960. İnşallah bu akşama kadar o 3 bini aşar.

Haberler 08.03.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Da ta demeden Mehmetçiimiz ilerlemeye devam ediyor. nallah Afrinde 2 bin kilometre karelik alan kontrolümüz altna alacaz. u anda 720 kilometre kontrolümüz altnda. Biz igalci deiliz, bizde her eyden önce merhamet var. Merhamet dininin mensuplaryz. Azap, zulüm bizde yok. Hep madurlarn yannda olduk. Bu zalim Esedin olduu, terör devletinin bandaki Esedin olduu bir yere mazlumlar kurtarmak için gidiyoruz. nallah ksa zamanda o da son bulacak dedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Ankara Spor Salonunda düzenlenen HAK- Dünya Kadn Günü Programna katlmadan önce salon önünde toplanan halka hitap etti.

NALLAH AFRNDE 2 BN KLOMETRE KARELK ALANI KONTROLÜMÜZ ALTINA ALACAIZ

Zeytin Dal Harekatna ilikin Erdoan, u son Afrin hadisesi, Afrindeki gelimeler, bize bir eyi gösterdi bu millet güçlü, vasfl bir millet. Bu millet bir olunca, iri olunca, diri olunca, karde olunca neler yapabileceini ortaya koydu. u anda 2 bin 960. nallah bu akama kadar o 3 bini aar. Da ta demeden Mehmetçiimiz ilerlemeye devam ediyor. nallah Afrinde 2 bin kilometre karelik alan kontrolümüz altna alacaz. u anda 720 kilometre kontrolümüz altnda. Afrinli kardelerimiz istiyoruz ki bir an önce evlerine, vatanlarna dönsünler. Nasl Cerablusta döndüyseler 140 bin kii döndü. Biz igalci deiliz, bizde her eyden önce merhamet var. Merhamet dininin mensuplaryz. Azap, zulüm bizde yok. Hep madurlarn yannda olduk. Bu zalim Esedin olduu, terör devletinin bandaki Esedin olduu bir yere mazlumlar kurtarmak için gidiyoruz. nallah ksa zamanda o da son bulacak diye konutu.

BU ARADA DOST DÜMAN HERKES ORTAYA çIKIYOR. YOT GB ORTAYA çIKIYOR

Erdoan, Bu arada dost düman herkes ortaya çkyor. yot gibi ortaya çkyor. Bunlar tanma imkanmz oldu daha iyi. Tanyacaz ki yola öyle devam edelim. Afrine beraber yürüyeceiz. u anda ihtiyaç yok olduunda birlikte yürüyeceiz, hazrz, millet hazr. Hiç endieniz olmasn dedi.

TÜRKYE ARTIK BR TTFAKIN çERSNDE

Seçim ittifakna ilikin Erdoan, Türkiye artk bir ittifakn içerisinde. Bu ittifak sarsmak isteyenlere asla yüz vermeyeceiz. Birileri bulandrmak isteyebilir, sakn ha onlara da frsat vermeyeceiz. Kimler kimlerle ittifak kuruyor görüyorsunuz deil mi? Terör örgütünün mensuplaryla u anda ana muhalefet nasl kol kola vermeye balad görüyorsunuz deil mi? O bakmdan çok iyi oluyor. u anda bunlar, her eyleriyle ortaya çkyorlar. Onlar ne yaparlarsa yapsnlar bir çuval çürük yumurtadan bir salam yumurta çkmaz. Yolumuza emin admlarla yürüyeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git