Erdoğan: Daha ağır bedeller ödeyecekler

Erdoğan "Bunlar yanlarına kalmayacak, daha ağır bedeller ödeyecekler" dedi ve ekledi: Bizi bunlarla korkutmayı falan hedefliyorlarsa, biz öyle korkup meydanı bu alçaklara, bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık.

Haberler 12.12.2016 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Tayyip Erdoan, stanbuldaki saldrlarda yaralananlar Bezmialem Vakf Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde ve Haseki Eitim ve Aratrma Hastanesinde ziyaret etti.

Erdoan, saldrda ehit olan polis memurlar için stanbul Emniyet Müdürlüünün Vatan Caddesindeki yerlekesinde düzenlenen cenaze töreninin ardndan Bezmialem Vakf Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine geçti. Yetkililerden bilgi alan Erdoan, daha sonra yarallar gördü. Sonra da Hasekiye gitti.

Erdoan ziyaretleri sonrasnda gazetecilere yapt açklamada, unlar söyledi:

ki tane youn bakmda arkadamz var. Youn bakmdaki arkadalarmzn uurlar açk. akalamaya varncaya kadar bizimle bunu yapabildiler. Öyle sanyorum ki yakn zamanda youn bakmdan çkp odalarna geçebilecekler. Gzilerimiz toparlanm vaziyette. Hasekidekiler geneli itibariyle çok daha bizleri umutlandrd. Buradakileri ben iyi gördüm. Kendileri de bunu ifade ediyorlar.

in geneli itibaryla baktmz zaman 38 ehidimiz var, 155 yaral söz konusu fakat burada üzerinde duracamz en önemli konu; bu terör belasyla, bununla mücadelede milletimin, halkmn sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceimizden üphesi olmasn.

Eer bizi bunlarla korkutmay falan hedefliyorlarsa, biz öyle korkup meydan bu alçaklara, bu kahpelere brakacak kadar alçalmadk. Biz bu yola çkarken kefenlerimizi giyerek çktk. Biz ehadet makamna ermeyi ereflerin en yücesi olarak kabul etmi bir inancn, bir düüncenin mensuplaryz. Onun için de bundan çekinmek diye bir ey söz konusu deil.

unu bilmeleri lzm ki bunlar yanna koymayacaz. Daha ar bedelleri ödeyecekler, bunu bir defa bilmeleri lzm.

Saldry kim yapt?

Bu konu tabii ki soruturuluyor ama büyük bir ihtimalle, hemen hemen bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduuna hiç bir tereddütümüz yok. Hangi örgütten gelirse gelsin, insann canna, birlie, beraberlie, kardelie kasteden bütün örgütler bizim için ayn derecede alçaktr, mücadele edilecek gürhlardr.

Bütün incelemeler yaplyor. Nedir ne deildir incelemeler yapldktan sonra çileri Bakanlmz daha detay açklamay yapacaklardr.

Erdoana ziyaretlerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Berat Albayrak, Dileri Bakan Mevlüt çavuolu ile stanbul Valisi Vasip ahin de elik etti.

Ana Sayfaya Git