Erdoğan: Hedefi, vizyonu olmayanlara hiçbir şey emanet edilmez

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefi, vizyonu olmayanlara hiçbir şey emanet edilmez. Kargadan başka kuş, yıkmaktan başka bir iş bilmeyen muhalefete, bu ülkenin yönetimi asla verilmez. Bu çapsız muhalefet anlayışıyla da büyük ve güçlü Türkiye inşa edilmez" dedi.

Haberler 28.05.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, seçim çalmas kapsamnda, 9uncu Cumhurbakan Süleyman Demirelin memleketi Ispartada halka hitap etti. Miting öncesinde ve srasnda baz kiiler, scak hava ve oruç nedeniyle sknt yaad. Bu kiiler, alanda bulunan salk ekiplerince sedyelerle salk çadrna tand. Miting öncesi güller ehri Ispartada, kalabaln üzerine gül suyu döküldü. Cumhurbakan Erdoana, mitinginde Babakan Binali Yldrm ve bakanlar da elik etti. Ispartallar, miting alanna saat 15.30da gelen Cumhurbakan Erdoan cokuyla karlad.

Konumasna Güllerin ehri Isparta, gül kokulu ehir diyerek, balayan Erdoan, Isparta için övgü dolu sözler söyledi. Ramazan ayn kutlayan Erdoan, kabna smayan bir Isparta gördüünü dile getirdi. 16 yldr Türkiyenin kalknmas için gayret gösterdiklerini belirten Erdoan, çalmaktan yorulmadklarn vurgulad. Ak ile koann yorulmayacan kaydeden Erdoan, vatana hizmet etmekten yüksünmediklerini belirtti.

AFRNDE 4 BN 480 TERÖRST ETKSZ HALE GETRDK

16 yl önce iktidara gelirken, nasl heyecanllarsa bugün de ayn heyecan yaadklarn dile getiren Erdoan, unlar söyledi: Bu ülkenin huzurunu kimse bozamaz. çraklarla mraklarla bu i olmaz. Bu i kürekle mürekle olmaz. Bunlar Afrinde ne iiniz var? diyordu deil mi? Biz ne dedik? Bizim ülkemizin snrlarn taciz edenlere biz asla dur durak bilmeyiz. Üzerine gideriz. Türkiyenin dost elinin scakln bilen herkes ülkemizin selameti için dua ediyor. Dünyadaki fakir fukara ülkelere elini uzatan birinci ülke neresi biliyor musunuz? Türkiye. Amerika birinci gözüküyor; ama gayri safi milli haslaya göre bir numara Türkiye.

KURLA MURLA BZ VURAMAZSINIZ

Döviz kuru ile ilgili de açklamalarda bulunan Erdoan, çkm birileri, Kurmu, uymu, buymu. Geçin o ileri. Kurla murla bizi vuramazsnz. Bu manipülasyonlarla bizi vuramazsnz. çkm birisi de diyor ki Biz Kanal stanbulu yaptrmayacaz. Öbürü diyor ki Yatrmlar durduracaz, Senin bütçen bo diyor. Ya sen anlamazsn ki bu iten. Ekonomi bizim iimiz. Kaynaklar çeitlendirerek, bu yatrmlar biz yaptk biz. Bunlar ne derse desin, biz yatrmlara devam edeceiz dedi.

HER EYN BÜTçEDEK PARAYLA YAPILMAYACAINI BLEN KTDARIZ

CHPnin cumhurbakan aday Muharrem ncenin 4üncü köprüye yönelik sözlerini de eletiren Erdoan, Diyor ki Erdoan, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü yapt. Ben de 4üncüyü yaptrrm. Ya senin ne haddine? Ne haddine? Bir taraftan unu yaptrmam, bunu yaptrmam diyeceksin. Öbür taraftan Ben de 4üncüyü yaptrrm diyor. Milli bütçede para yok diyorsun. Biz her eyin bütçedeki parayla yaplmayacan bilen bir iktidarz. Dünyaya da bunun örnei olduk. diye konutu.

24 HAZRAN BUNLARA HADDN BLDRME GÜNÜ OLACAK

nce ile Klçdarolunun bir dönem birbiriyle ztlatn dile getiren Cumhurbakan Erdoan, Genel Bakan ile aday önce bir ztlatlar. Bir ara ne diyordu? O zaman adayd (nce), henüz seçilmemiti. 1 girdin kaybettin, 2 girdin kaybettin, 3 girdin kaybettin, 4 girdin kaybettin, 5 girdin kaybettin. Kaybettin, kaybettin, kaybettin. Öyle mi? Ama imdi enteresan. Tamam, o güzel de o ne diyor imdi? Ona böyle bir görevlendirme yaparken de Gel bakalm Muharrem diyor. Bakn ne hale geldiler. te 24 Haziran bunlara haddini bildirme günü olacaktr dedi.

çAPSIZ MUHALEFET ANLAYIIYLA GÜçLÜ TÜRKYE NA EDLMEZ

Muhalefetin kafay Türkiyenin prestij projelerine taktn savunan Erdoan, Daha imdiden FETÖyü iade etmemek için ipe un serenlerin avukatlna soyunan birisinden FETÖ ile mücadele etmesi beklenir mi? Telefonda kulana fsldanan her eyi doru sanan birine d politika emanet edilir mi? Hedefi, vizyonu olmayanlara hiçbir ey emanet edilmez. Kargadan baka ku, ykmaktan baka bir i bilmeyen muhalefete bu ülkenin yönetimi asla verilmez. Bu çapsz muhalefet anlayyla da büyük ve güçlü Türkiye ina edilmez diye konutu.

BEN DEL, BZ ANLAYII LE çALITIK

Türkiyede asrlardr hayali kurulan hedeflere kavuturma siyaseti yaptklarn belirten Erdoan, Biz ykmaktan deil, ülkemize yeni eserler kazandrmaktan bahsediyoruz. Birileri laf, laf, laf. Biz i, i, i. Farkmz bu. Ekibimizle çok güzel bir kolektif oyun ortaya koyduk. Biz ben anlayyla çalmadk, biz anlayyla çaltk dedi.

YIKIM TTFAKI BENZETMES

Muhalefetin frsat bulsa ehir hastanelerini de ykacan öne süren Cumhurbakan Erdoan, ehir hastanelerinden ikayetçi olduklarn savunarak, unlar söyledi:

Bu dönem Türkiyenin ahlan dönemidir. 24 Haziran seçimleri ülke tarihimizin en önemli seçimidir. Ya evlatlarmza çok daha müreffeh bir ülke brakacaz ya da IMF kaplarnda para dilenen eski Türkiyeye döneceiz. Biliyorum, siz buna müsaade etmezsiniz. Kasas bo Merkez Bankas istemezsiniz.

DAVOSTAK ANISINI PAYLATI

Davosa gittii bir dönemde IMF Bakan ile yapt görümeyi anlatan Cumhurbakan Erdoan, öyle konutu: imdi ortaya çkanlar; el, kol, pençe, divan; bunlarn huzurunda böyle dururlar. Ama biz bu ahlakla yetimedik. Bizim yetime tarzmz farkl. Allahn izniyle bunlara hiç frsat vermeden, Ispartann bugüne kadar olduu gibi yine kalknmadan, demokrasiden yana tavr alacana inanyorum.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, sözlerinin sonunda, Ispartadan rekor oy beklediini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git