Erdoğan: Milletim 24 Haziran'da sizleri sandığa gömecek

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "İşte çıkmışlar, Kadıköy'de bağırtıyorlar. Bunlar terbiyesiz. 'Hırsız Erdoğan' diye bağırtıyor tabanına, bu bay Muharrem. Yazıklar olsun. Hangi delilin var terbiyesiz? 'Man Adaları' dediniz, sizleri yargı 179 bin TL tazminata mahkum etti. Ahlak diye bir şey yok. 24 Haziran'da sizleri, benim milletim inşallah sandığa gömecek" dedi.

Haberler 11.06.2018 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Denizlinin 29 Ekim Bulvar üzerindeki Özay Gönlüm Meydannda miting yapt. Bu yl içinde üçüncü kez Denizliye gelen Cumhurbakan Erdoan, önce çardak Havalimanna indi, miting alanna gelirken, yol boyunca kent sakinlerini selamlad.

BAY MUHARREM, SEN BRNC çIKAMAZSAN STFA EDECEK MSN?

Konumasn bölüp, CHPnin cumhurbakan aday Muharrem ncenin bir konumasn sinevizyondan partililere izleten Cumhurbakan Erdoan, unlar söyledi: Kendi içlerinde ne diyorlar? Dinle dinle Yenildin de yenildin. Muharrem böyle söylüyorsa dorudur. Doru konuuyor. imdi bay Muharrem, sen birinci çkamazsan istifa edecek misin? Ama benim milletim seni de sanda gömecek. Görünen köy, klavuz ister mi? stemez. Benim milletim hizmet siyasetinden yana. Bay Muharrem, daha çrak bile deil. Buna çok kzyor. Senin genel bakann bile daha onu atlatmad. Biz stanbul Büyükehir Belediye Bakanl srasnda çrakl atlattk. Babakanlkta ustalk imdi sizden büyük ustalk için icazet istiyorum. Var myz? Biz uluslararas camiada elhamdülillah, Türkiyeyi büyüttük. Davosta One minute dedik, ii bitirdik. Bu liderlik iidir liderlik. Bu çraklk ii deil. Soruyorum; bakkal dükkannz var. çraa teslim eder misin? Bunlara 5 koyun verin, yarsn kaybeder.

BAY MUHARREM, KIRAATHANENN MANASI UDUR; OKUMA EV

CHPnin cumhurbakan aday Muharrem nceye yönelik eletirilerde bulunan Cumhurbakan Erdoan, te çkmlar, Kadköyde bartyorlar. Bunlar terbiyesiz. Hrsz Erdoan diye bartyor tabanna, bu bay Muharrem. Yazklar olsun. Hangi delilin var, terbiyesiz? Man Adalar dediniz, sizleri yarg mahkum etti. 179 bin TL tazminata mahkum etti. Bunlar terbiyesiz. Ahlak, diye bir ey yok. 24 Haziranda sizleri benim milletim, inallah sanda gömecek dedi.

Konumasnda Millet Kraathanelerinden de bahseden Erdoan, unlar söyledi: Biliyorum, yoruldunuz. Hanm kardelerim, sizin yol arkadalnz takdir edilmeyecek gibi bir ey deil. Takdirin çok üzerinde. Gençler, bir eyler söyleyeceim. Bay Kemal, Bay Muharrem. Biz Millet Kraathaneleri diyoruz ya Millet Kraathanelerini bu adam örenememi cello cello. Onlar size kek versin ben de size fabrikalarda i vereceim diyor. Bunlarn hayat yalan zaten. Bu kraathanenin ne olduundan haberi yok. Eskiden buralarda iskambil oynanrd. Adeta kumar oynarlard. Bay Muharrem, kraathanenin manas udur; okuma evi. Bu kraathanelerde kitap olacak bay Muharrem. Kitap olacak bay Muharrem. Kek, kahve bunlar da olacak. Bak bay Muharrem, orada senin gibi iskambil atmayacaklar, okey talar sallamayacaklar. Sen ne konuuyorsun? Yaparsa AK Parti yapar; ama bay Muharrem bundan anlamaz. Denizliye de yapacaz inallah, ilçelerine de yapacaz Millet Kraathanelerinden. Yavrularmz, o kötü alkanlklarndan kurtulacaklar. skambil katlar, okey talar yok.

Sen iskambile devam et, okeye devam et bay Muharrem. Biz istiyoruz ki gençlerimizin okuma kültürünü gelitirelim.

PARTS, ONU BAINDAN SAVMAK çN MEYDANA çIKARDI

Muharrem ncenin aday olduktan sonra yakasndaki parti rozetini çkardn hatrlatan Cumhurbakan Erdoan, Parti rozetini çkartmakla tarafsz olduunu sanyor. O yakasndan partisinin rozetini çkarmad, partisi onu bandan savmak için meydana çkard. 40 yllk kani olur mu yani? Ad halk olan ancak halka tepeden bakan anlaytan baka aday da çkmaz. Her seçimde karmza Kemal Klçdarolu çkard imdi yannda oturuyor. Gel bakalm Muharrem diyor. Muharrem bamza kesildi bir Klçdarolu. Daha dorusu çakma Klçdarolu oldu. Asl bir yanda çakmas bir yanda brakn bunlarn cumhurbakan olma derdi falan yok. Seçimden daha çok CHP genel bakanl koltuuna kimin oturaca tüm mücadeleleri koltuk için. Ülkemizin bütün sorunlar için çözümleri bulunmayan tek yaptklar, Tayyip Erdoana sataarak, kendi partileri içindeki konumlarn salamlatrmaya çalyorlar diye konutu.

TATLN TELAFS OLUR AMA SANDIIN OLMAZ

Cumhurbakan Erdoan, konumasn u sözlerle tamamlad: Bu millet size ana muhalefet sorumluluunu, milletvekillerinizi saa sola paket yapasnz, diye mi verdi? Oy namustur. CHP milletvekillerini saa sola peke çekerek, ihanet ediyor. Sadece Denizlide deil; Denizli dndaki akrabalarnz da arayn. Aman sandklara gitmeyi ihmal etmeyin. Demokrasiye sahip çkn. 24 Haziranda mesele, Türkiyenin istikbali meselesidir. Miting meydanlarna bir bakn, karnzda bir ykm ekibi var. Bir de bizim gibi ina ekibi var.

Bandakini 16 yldr tanyorsunuz. Ykm ekibindeki en azndan 1,5 ayda bir parça tanma frsatn buldunuz. Kimi Satarm, kimi Ykarm, kimisi Kapatrm diyor. Senin yapacak neyin var ya? imdi ykm ekibinden herhangi birisini dükkannz olsa yannza çrak alr msnz? Dükkannza almayacanz bu kiilere ülkenizin geleceini emanet eder misiniz? Sakn öyle bayram tatiline gidip, dönmemezlik yapmayn. Nasl olsa okullar tatil oldu, demeyin. Tatilin telafisi olur; ama sandn telafisi olamaz. Oyunuza sahip çkn. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, konumasnn ardndan Denizliden ayrld.

Ana Sayfaya Git