Erdoğan: Ne işin var senin Hatay'da?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hatay ziyaretini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Hatay'a gitmiş. Hani sanatçılarla dalganı geçiyordun. O adamın yanında ne işiniz var diyordun. Ne işin var senin Hatay'da? Niye? Kardeşlerim hesaba çektiler. Yanlış oluyor dediler. Gitmen lazım dediler" diye konuştu.

Haberler 15.04.2018 - 01:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Fatih lçe Kongresi öncesi spor salonu önünde toplananlara hitap etti. Erdoan, Klçdarolunun Hatay ziyaretini eletirdi. Erdoan, ÖSO mensuplarna terörist denildiini hatrlatarak Bay Kemal ne diyor. Onlar diyor terör örgütü. Onlar benim Mehmetçiimle Afrinde savaan yiitler. Sen terör örgütü mensuplaryla kol kola gidebilirsin ama onlar terör örgütüyle deil tam aksine benim Mehmedimle kol kol Afrinde savatlar, savayorlar. te u anda Afrinde etkisiz hale getirilenler says ne oldu biliyor musunuz? Yaklak 4 bin 200. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkanda. Bak hani gitmiyordun ne oldu? imdi Hataya gitmi. Hani sanatçlarla dalgan geçiyordun. O adamn yannda ne iiniz var diyordun. Ne iin var senin Hatayda? Niye? Kardelerim hesaba çektiler. Yanl oluyor dediler. Gitmen lazm dediler diye konutu.

YENKAPI MTNGNDE YAPTI

Bu adam aynsn nerede yapt biliyor musunuz? diyen Erdoan, Yenikap mitinginde yapt. Ona da davet gönderdim. Sayn Bahçeli annda cevabn verdi ve geldi. Beyefendi bay Kemal, cuma akamna kadar gelmeyeceini söylüyordu. Ama basklar neticesinde o da geleceini bildirdi. Ve bizim 7 Austostaki bar ve dayanma mitingimize leke getirdi. Niye? çünkü sonraki süreçte bar ve dayanma mitingi olmad yönünde açklamalar yapt. Ne söylersen söyle. Biz milletle barz. Biz milletimizle el eleyiz. Biz demokrasiyi yeniden inaa ediyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git