Erdoğan'a tebrik ziyaretleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile kuvvet komutanlarını kabul etti.

Haberler 04.07.2018 - 11:17 Son Güncelleme : 04.07.2018 - 11:21

24 Haziran seçimlerinin ardndan programlarna stanbulda devam eden Cumhurbakan Erdoan, dün ölen saatlerinde Ankaraya gelerek tebrikleri kabule devam etti. Cumhurbakanl kaynaklarndan edinilen bilgiye göre, Cumhurbakan Erdoan, Cumhurbakanl Külliyesinde ilk olarak Saytay Bakan Seyit Ahmet Ba tebrik ziyaretleri çerçevesinde kabul etti.

Komutanlardan ziyaret

Saytay Bakan Ban ardndan, Genelkurmay Bakan Orgeneral Hulusi Akar, Milli Savunma Bakan Nurettin Canikli ile Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Yaar Güler, Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Hasan Küçüakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutan Koramiral Adnan Özbal da Erdoan, Külliyede kabul etti. Tebrik ziyareti çerçevesinde gerçekleen görümede, son dönem gündemde olan ve Meclise gelmesi beklenen bedelli askerlik konusunun gündeme gelip gelmediine dair bir açklama ise yaplmad.

Erdoan bu kabullerin ardndan da Dantay Bakan Zerrin Güngör ve Yargtay Bakan smail Rütü Ciriti de Külliyede kabul etti.

Ana Sayfaya Git