Erdoğan: 28 Şubat ittifakı 2023'ü bile göremeyecek

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı ittifakın 2023'ü göremeyeceğini söyledi. Toplantıda Balıkesir bağımsız milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı.

Haberler 21.04.2022 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, partisinin grup toplantsnda konuuyor. Bursadaki patlamayla konumasna balayan Erdoan, Bursada infaz koruma memurlarmzn içinde bulunduu otobüse yaplan terör saldrsnda ehit olan memurumuza Allahtan rahmet diliyorum dedi. Grup toplantsnda Balkesir bamsz milletvekili smail Okun, AK Partiye katld ilan edildi. Muhalefetin Ramazann manevi atmosferini zehirlemeye çaltn öne süren Erdoann açklamasnda öne çkanlar öyle:

MLLETMZLE ARAMIZA GRMESN

ehit yaknlarmzla, askerlerimizle, sanatçlarmzla, sporcularmzla 7den 70 milletimizle bir araya geliyoruz. Muhalefet yandalaryla birlikte Boaz manzaral lüks otellerin kral dairelerinde halkçlk oynarken, biz vatandalarmzn yannda, gönül corafyamzdaki ihtiyaç sahiplerine ulama gayretini veriyoruz. Akl ve vicdan kararmlarn hezeyan bizi doru bildiimiz yoldan alkoyamaz. Biz de her hal ve art altnda dik duracaz. Allahn rzasn kazanma ve milletin duasn almaktan baka bir ey beklemeden hizmet etmeyi sürdüreceiz. Hiç kimsenin milletimizle aramza girmesine müsaade etmedik, etmeyeceiz.

ULAMAYA ÖZEL ÖNEM VERYORUZ:

20 yldr olduu gibi muhalefetin gerilimini akl selimle savuturacaz. 1000 yllk kardeliimizin muhalefetin siyasi hesaplarna kurban edilmesine göz yummayacaz. Kardelik ve kucaklama seferberlii balatyoruz. 2023e kadar devam edecek bu yolculukta kaps çalnmadk hane brakmayacaz. Bir dönem AK Parti çats altnda hizmet etmi, daha sonra tekilatlarmzdan kopmu kardelerimize ulamaya özel önem veriyoruz. Ülkemizin 2023 hedeflerini hayata geçirebilecek tek vizyonun AK Parti ve Cumhur ttifaknda olduu anlalmtr.

6LI MASAYI KMN KURDUUNU

Muhalefetin ve 6+1li masann tek derdi birbirine gol atmak, sosyal medyadan ayar vermektir. Sadece geçtiimiz hafta yaanan tartmalar bile zillette izzet aranamayacan ispatlamtr. Milletimiz masay kimin kurduunu, kimin yönlendirdiini, masann altnda kimlerin olduunu gayet iyi biliyor. En temel meselelerde bile uzlamann olamayacan, ülke ve milletin hayrna hiçbir adm atamayacaklarn milletimiz iyi biliyor. Her gün yeni birisi patlayan skandallarn bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek kimi zaman utanarak takip ediyor.

GELN AHDMZ YENLEYELM:

Sürekli kavga eden, sürekli kapris ve kumpas peindeki 28 ubat ittifak 2023ü bile göremeyeceklerdir. Siyasetçilik oynayanlar yine hezimetine urayacaktr. Yine kaybedecekler, tarih sahnesinden silinip gideceklerdir. Gelin saflarmz sklatralm, kavlimizi yenileyelim, ahdimizi tazeleyelim.

TOPRAINDA GÖZÜ YOK:

TSK, terör örgütünün Irakn kuzeyinde igal altnda tuttuu bölgeyi temizlemeye yönelik harekatn yeniledi. Terör örgütünün saldrlarna kar üslenme bölgelerine yönelik kapsaml bir operasyon balatld. ehit olan iki kahraman askerimize Allahtan rahmet diliyorum. Amacmz hem Irak topraklarn terör örgütünden arndrmak, hem de ülkemizin snr güvenliini garanti altna almaktr. Irak hükümetiyle ibirlii içinde yürüttüümüz bu harekatta askerlerimize baarlar diliyorum. Türkiyenin kimsenin topraklarnda gözü bulunmadnn, tek amacn snrlarnn güvenliini ve komu ülkelerde istikrar salanmasn olduunu ifade etmek istiyorum.

BAINI DA EZECEZ:

Bir süre önce terörle mücadele konseptimizi deitirdik. Terör örgütleriyle mücadelemizi kaynaklarna, inlerine doru genilettik. çeride de youn bir mücadele balattk. Terör örgütlerini artk ülkemiz içinde eylem yapamaz hale getirdik. Irakta terörle mücadelemize destek veren merkezi hükümete ve bölgesel yönetime teekkür ediyoruz. Suriyede terör örgütünün ban da er geç ezeceimizden kimsenin üphesi olmasn.

KANDL KALMAYINCA:

Yaptmz operasyonlardan terör örgütü ve yandalar dnda rahatsz olan kimse yoktur. HDP, terör örgütünün payandal dnda hükmi ahsiyeti olmadn bir kez daha ispatlamtr. nallah yaknda Kandil diye bir yer kalmaynca bu parti görünümlü terör örgütü payandasnn da varlk sebebi ortadan kalkacaktr.

Ana Sayfaya Git