Erdoğan: Afrin'de teröristlerden 800 tanenin işi bitti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu. Afrin Harekatı'na ilişkin Erdoğan, "Bugün de Afrin'de hamd olsun teröristlerden 800 tanenin işi bitti. İnşallah bu sayı akşama kadar daha da artacak. Bizim de gerek Mehmetçiklerimizden gerek sivil gerekse ÖSO'dan 20 civarında 25 kadar şehidimiz var" dedi.

Haberler 02.02.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendisini dinleyen gençlere seslenen Erdoan, Sizlerden ricam kaldnz yurtlar adeta bir otel gibi görmeyin. Yurtlarnz birer eitim öretim kurumudur. Böylece orada size verilen hizmetlerden netice alalm. Gün çalma günüdür. Okulda kütüphanede çalma günüdür. 15 Temmuzda olduu gibi gerektiinde tanklarn, uçaklarn, helikopterlerin karsnda mücadele edeceksiniz. Bölücü terör örgütünün çukur eylemlerinde olduu gibi yüreiniz, bileiniz ile mücadele edeceksiniz. Frat Kalkan ve Zeytin Dal operasyonlarnda olduu gibi kabus olup teröristlerin üzerine çökerek mücadele edeceksiniz diye konutu.

(RES BZ AFRNE GÖTÜR) NALLAH BERABER GDECEZ

Reis bizi Afrine götür sloganlar üzerine Erdoan, nallah beraber gideceiz. Gerekirse beraber gideceiz dedi.

SANDIKLAR ÖYLE BR PATLAMALI K NE OLDUKLARINA, NE OLACAKLARINA PMAN OLSUNLAR

2019 seçimlerine deinen Erdoan, 2019 seçimleri bir dönüm noktasdr. Birileri bizim gençlerimiz onlarn gençleri kadar cevval deil diyor. Bu zaten sandkta görülüyor kimin gençleri daha cevval kimin gençleri daha hmbl.Sandklar öyle bir patlamal ki ne olduklarna, ne olacaklarna piman olsunlar. Üniversitelerde bütün genç arkadalarmz ile çok ciddi diyalog içiresinde olacaz, saflarmza çekeceiz. Lise son snf örencileri de ayn ekilde oy kullanacak. Korkaklar zafer ant dikemez. Adaletten asla ayrlmamanz istiyorum açklamasnda bulundu.

ORADA JANDARMA KIZLARIMIZ VAR ONLAR DA MÜCADELENN çNDE

Afrin Harekatna ilikin Erdoan, Türk milleti mücadeleye balad zaman ite böyle baarlara imza atar. Orada jandarma kzlarmz da var onlar da mücadelenin içinde. Bizim Nene Hatunlarmz yok muydu? erife Baclarmz yok muydu? Bugün de var dedi.

Ana Sayfaya Git