Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, 24 Temmuzda klnacak cuma namaz ile 86 yl sonra ibadete açlacak olan Ayasofya Camiinde incelemelerde bulundu. Ayasofya Camisinde yaklak bir saat kalan Erdoan, Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile stanbul Valisi Ali Yerlikayadan açl için yürütülen çalmalara ilikin bilgi ald.
CAMDE NCELEME YAPTI
Cumhurbakan Erdoan, Kskldaki konutundan Ayasofya Camisine geldi. Cumhurbakan Erdoana, çileri Bakan Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Ak Parti stanbul l Bakan Bayram enocak, stanbul Vali Ali Yerlikaya, Diyanet ileri bakanl Prof. Dr. Ali Erba, Fatih Belediye Bakan Ergün Turan ve Cumhurbakanl letiim Bakanl Fahrettin Altun elik etti. Erdoan, incelemelerinin ardndan Ayasofya Camisinden ayrlrken, vatandalar selamlad.
TAKSM CAMNDE NCELEME YAPTI
Erdoan Ayasofya Camiindeki ziyaretinin ardndan Taksim Camiine geçti. Buradaki inaat çalmalarnda incelemelerde bulunan Erdoan, yetkililerden bilgi ald. Erdoan, yarm saatlik incelemelerinin ardndan buradan ayrlarak Kskldaki konutuna geçti.