Erdoğan: Bay Muharrem'e bir şeyler oldu

Erdoğan, 'Sana cumhurbaşkanı olamazsın diyen mi var? Ama sen daha çırak bile olamadın.'

Haberler 07.06.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CUMHURBAKANI Recep Tayyip Erdoan, CHPnin cumhurbakan aday Muharrem ncenin Göreve gelirsem apoletlerini sökeceim dedii 2nci Ordu Komutan smail Metin Temele sahip çkt. Erdoan, Afrin Komutanna ne dedi? Apoletlerini geldiim gün sökeceim dedi. Senin zaten gelecein yok. Aç tavuk kendini buday ambarnda sanrm. smail Metin Paa parti toplantsna katlmyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkrlar Konfederasyonunun iftarna katlyor. Sen fizik öretmeni olmusun ama okuma yazman yok. Bu toplant ne toplansdr bundan da haberin yok dedi.

HABER MERKEZ

AK Parti Genel Bakan ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, AK Partinin Mula mitinginde konutu. CHPye yönelik eletirilerde bulunan Erdoan, CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP çöp dadr. çöp da patlad Ümraniyede kim vard, CHP. 39 kardeimiz öldü, bu kardeiniz oraya stat yapt ifadelerini kulland. Tek parti dönemi CHPsine güzelleme yaptklar da oluyor diyen Erdoan, Tek adam tek adam diyor Bay Kemal, tek adam varsa sensin. Cumhurbakan aday olan arkadan gel bakalm Muharrem diye çaryorsun dedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, özel uçakla Dalaman Havalimanna geldi, oradan Mentee ilçesine geçti. Mula Atatürk Stadyumuna inen helikopterden parti otobüsüne geçen Cumhurbakan Erdoan, vatandalarn sevgi gösterileri arasnda mitingin yaplaca, Mula l Emniyet Müdürlüü arkasndaki Açk Oto Pazarna geçti. Polis, çevrede geni güvenlik önlemleri ald. Salk ekipleri, baygnlk geçiren 7 kiiye müdahale etti. Binlerce kii Cumhurbakan Erdoann konumasn dinlemek için alan doldurdu. Miting alanna, Mula iveliyle yazlm olan Büyük gün gelipduru hadin gari, AK Partiye oylarnz verin gari pankart dikkat çekti. AK Parti Mula l Bakan Kadem Mete, Maliye Bakan Naci Abal ve Ekonomi Bakan Nihat Zeybekcinin selamlama konumalarnn ardndan, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan kürsüye çkt.

NCE VE KILIçDAROLUNA TEPK

Cumhurbakan Erdoan, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu ile CHPnin cumhurbakan aday Muharrem nceyi eletirerek öyle dedi: Kardelerim, unu unutmayn. Mula, demokrasi ehridir. Bay Kemalin söyledii gibi deil. Bay Kemal demokrasiden söz ediyor. Alyor terör örgütlerinin mensuplarn yanna Ankaradan stanbula yürüyor. Bay Muharrem Edirnede adeta teröristba gerçi u anda yarglanyor ama onu cezaevinde ziyaret ediyor. Diyarbakrda 53 Kürt kardeimi bunlar öldürdüler. 15 yanda Yasin Börüyü bunlar öldürdüler. Gidip onu ziyaret ediyor. Hale bak. Neymi cuhurbakan adayym, ne demek cumhurbakan adaynn bu tür yanllarla alakas olabilir mi? Teröre bu derece bulaabilir mi? Onlarn mensuplarnn birçou yurt dna kaçt. Yurt dnda terör örgütleriyle gösteriler yapyorlar. Almanya, Belçika bunlara sahip çkyor, Avrupa da onlara gösteri yapma müsaadesi verirken bize izin vermiyorlar. Batl kardelerim yarn oylama balyor. Aman ha! Sk durun. Avrupada da sandklar Allahn izniyle patlatn. Sizin oradan vereceiniz sinyal Türkiyedeki oylarla bütünleecek ve 24 Haziran bambaka olacak. Ülkemizde demokrasinin gelimesine yaptmz katklarn en yakn ahitleri sizlersiniz. Seçimler demokrasinin er meydandr.

MAM HATP BTRMEK ART DEL

Erdoan, ardndan Muharrem nceye sözü getirerek, Bay Muharreme bir eyler oldu. mam hatiplere kafay takm. Ben imam hatip mezunu deilim ama 3 yl imam hatipte öretmenlik yaptm diyor. Bir garip adam. Bir taraftan diyor ki mam hatip mezunu cumhurbakan olmu. Ben de imam hatip mezunu olurdum diyor. mam hatip bitirmek art deil. Fen lisesi, Anadolu, düz lise mezunu ol ama ol ol ol. Diyorum ya sen daha çrak bile olamadn. Biz bu yola bugün çkmadk. 40 yldr siyaset meydanndayz dedi.

BUNLARA KALSA TÜRKYEY HEMEN YARIN GER GÖTÜRECEKLER

Cumhurbakan Erdoan, Klçdarolu ve nce arasndaki diyaloglar da eletirerek öyle konutu: Seçim meydanlarnda yaptklarmz anlatyoruz, yapacaklarmz anlatyoruz, yeni projelerimizi, 2023 hedeflerimizi, 2053 ve 2071 vizyonlarmz anlatyoruz. Ötekiler? Bu söylediklerimi aklda iyi tutun. Onlar sadece ykmay anlatyorlar. Bugün size çok farkl bir proje ile geldim. Bu anlattklarm, anlatacaklarm hiçbir yerde anlatmadm. Yarn akam Kanal D ortak yaynnda anlatacam. Bunlarn kafalarnda, kalplerinde bu ülkeye dair samimi proje yok. Gerçi hakszlk etmeyelim; daha yola çkarken açkladklar Türkiyeyi eski günlerine geri döndürme projesi var. Tek parti CHPli dönemine güzelleme yapyor. Tek adam tek adam diyor Bay Kemal. Türkiyede tek adam varsa o da sensin. Parlamentodan kendi arkadalarn kovuyorsun, Cumhurbakan olacak arkadana Gel bakalm Muharrem. Muharrem ne yapyor? Diyor ki Bir çktn yenildin, iki çktn yenildin, üç çktn yenildin, dört, be yenildin yenildin. Artk çekil ya diyor. Al birini vur öbürüne, hiç farklar yok. Bizim öyle bir derdimiz var m? Biz milletimizle sevdalyz. Bunlara kalsa Türkiyeyi hemen yarn 1940,1950, 60, 70lere geri götürecekler.

NCE DEV ESER YERLE YEKSAN MI EDECEKSNZ?

Cumhurbakan Erdoan mitingde konumasn bölerek, katlmclardan 2 dakikalk ksa filmi izlemelerini istedi ve LED ekranlara yansyan görüntüleri vatandalarla birlikte takip etti.

ANAYASAYA GÖRE BEN BAKOMUTANIM, BAY MUHARREM SEN NESN?

Yerli otomobil ve savunma sanayisindeki gelimeleri de anlatan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, unlar kaydetti: Yerli ve milli otomobile kar çkmakla bu ülkeye cumhurbakan olunur mu? BMWyi gezmi. Oray gezmek sana bir eyer kazandrabilir. Bu kardeiniz talyanlarla anlat ortak helikopletirimizi yapyoruz. Atak helikopteri Bay Kemal, Bay Muharrem. Onlarn böyle bir dertleri yok. HAlarmzla oralar teröristlere mezar yaptk m? çkm utanmadan biri diyor ki parçalar dardan geliyor. Yazklar olsun. Bizim SHAlarmzn yüzde 96s yerli. ABD Kongresi vermiyordu, srailden 10 tane aldk arza yaptnda tamir ettirilmiyordu. imdi biz yapyoruz. Gabarda, Tendürekte bunlarn inlerine girdik. Afrinde 4 bin 500 terörist etkisiz hale getirildi. Cerablusu katmyorum. Mehmetçiimizden, ÖSOdan Allah raz olsun. Bay Kemal ÖSO terörist diyor. Yazklar olsun sana. Benim Mehmedimle beraber savaanlara nasl terörist dersin. Afrin Komutanna ne dedi? Apoletlerini geldiim gün sökeceim dedi. Senin zaten gelecein yok. Aç tavuk kendini buday ambarnda sanrm. Niye böyle diyorsun? Neymi biz bir iftar sofrasna katldk. Türkiye Esnaf ve Sanatkrlar Konfederasyonu Malatya iftarna katldk. kinci Ordu Komutan Metin Paa, o da oraya katld. Tayyip Erdoan kim? O da bakomutan. u anda Anayasaya göre ben bakomutanm, Bay Muharrem sen nesin sen? u anda çrak bile deilsin dur bakalm. Konuma yapyorum alklanacak yerde alklyorlar. Beyefendiyi rahatsz etmi parti toplantsna katlmak. smail Metin Paa parti toplantsna katlmyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkrlar Konfederasyonunun iftarna katlyor. Sen fizik öretmeni olmusun ama okuma yazman yok. Bu toplant ne toplansdr bundan da haberin yok. Bak imdi belki bunu örenmi olur.

Ana Sayfaya Git