Erdoğan: İşçilerin, emekçilerin büyümesi Türkiye’nin büyümesidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bu ülkenin tüm işçileri bizim işçilerimizdir, resmi tatil ilan ettiğimiz 1 Mayıs bizim işçi bayramımızdır. İşçilerin, emekçilerin büyümesi Türkiye’nin büyümesidir” dedi.

Haberler 01.05.2018 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, 1 Mays Emek ve Dayanma Günü dolaysyla yaymlad mesajda, Bu ülkenin tüm içileri bizim içilerimizdir, resmi tatil ilan ettiimiz 1 Mays bizim içi bayrammzdr. çilerin, emekçilerin büyümesi Türkiyenin büyümesidir dedi.

Cumhurbakan Erdoann 1 Mays Emek ve Dayanma Günü mesaj öyle:

1 MAYIS MESAJI

Emeklerinden ve aln terlerinden baka sermayeleri olmayan, ülkemizin büyümesinde ve kalknmasnda önemli rol oynayan içi ve emekçi kardelerimizin 1 Mays Emek ve Dayanma Gününü tebrik ediyorum. Bizler, içinin ücretini aln teri kurumadan verin diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak 15 ylda emekçi kardelerimizin haklarn, hukuklarn gözetmeye sorunlarn devletimizin imkanlar, ülkemizin kaynaklar el verdiince çözmeye gayret ettik. çalanlarn üretimden gelen güçlerini kullanmalarnn, hakl taleplerini demokratik yollardan göstermelerinin, sorunlarn müzakere yoluyla halletmelerinin önünü açtk. Sahiden meselesi içi hakk olan, gerçekten emekçilerin özlük haklar için mücadele eden sendikalarla, sivil toplum kurulularyla artsz, ön yargsz masaya oturduk, konutuk, uzlatk. çileri, emekçileri, 1 Mays gibi anlaml bir günü araçsallatranlardan olmamaya daima özen gösterdik. Bu ülkenin tüm içileri bizim içilerimizdir, resmi tatil ilan ettiimiz 1 Mays bizim içi bayrammzdr. çilerin, emekçilerin büyümesi Türkiyenin büyümesidir.

EMEKçNN BÜYÜMES

Bu düünceyle istihdam artrmak, isizlik orann düürmek için pek çok tedbiri, program hayata geçirdik. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginletikçe ortaya çkan katma deerden milletimizin her bir ferdinin yararlanmas için her türlü çabay gösterdik, göstermeye devam edeceiz. çilerimizin hakknn, hukukunun korunmas dorultusunda yaplacak her türlü samimi çalmay desteklemeye devam edecek; içi ve emekçi kardelerimizle sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceiz. Tüm dünyada birlik, dayanma ve hakszlklarla mücadele günü olarak kutlanan, 1 Mays Emek ve Dayanma Gününün anlamna uygun ekilde, provokasyonlardan uzak bir bayram havasnda kutlanmasn çalanlarn sorunlarnn dile getirilmesine ve çözüm yollarna k tutulmasna vesile olmasn temenni ediyorum. Tüm vatandalarm en kalbi duygularmla selamlyorum.

Ana Sayfaya Git