Erdoğan: kamuoyuna sunma aşamasına gelmiştir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Reform gündemimizi oluşturmaya başladık. Ekonomide ve hukukta atacağımız reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız, kamuoyuna sunma aşamasına gelmiştir'' dedi.

Haberler 20.01.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdoan, AK Parti 7. Olaan Düzce, çorum, Amasya, Bartn ve Karabük l Kongrelerine Vahdettin Kökünden canl balantyla katld. Salgn nedeniyle kongrelere canl balantyla katldn ifade eden Erdoan, bundan memnun olmadn söyledi. Erdoan, çinden geçtiimiz kritik dönemde baka bir çare olmad için süreci bu ekilden nihayete erdireceiz. En ksa sürede vatandalarmzla ve tekilatmzla kucaklamay diliyoruz ifadelerini kulland.

AK Parti tekilatlarnn geçen yl 1 milyon yeni üye kayd yaptn belirten Erdoan, bundan da büyük bir memnuniyet duyduunu söyledi. AK Partinin yolu milletin yolu, davas milletin davas, gücü milletin gücüdür diyen Erdoan, unlar söyledi:

Bizler seferle mükellef kadrolar olarak samimiyetle çaltkça Rabbim bize nice zaferleri nasip etmitir. nallah bundan sonra da edecektir. AK Parti Türkiyenin sadece 18 ylnn deil inallah geleceinin de partisidir. Türkiyeyi 2023 hedefleriyle biz buluturacaz. Cumhur ttifak ile birlikte hep daha ileriye gideceiz, daha büyük projelere imza atacaz. Ülkemizi demokraside, ekonomide muasr medeniyetler seviyesinin üstüne çkarmak için var gücümüzle mücadele ettik. Önümüze çkartlan engelleri asla unutmadk, unutmayacaz. FETÖnün milli iradeyi esir almak için orduya kadar gözbebei kurumlar kullanarak giritii saldrlar da bunlarn borazanln yapanlar da hep hatrlayacaz. Siz her projemizi eletirenlere bakmayn, hayata geçen her projeden onlar da yararlanyor.

BU KOKUMU ZHNYETN ÜLKEYE VE MLLETE HAYRI GELMEZ

Eitimden sala, ulatrmadan enerjiye, spordan sosyal güvenlie kadar Cumhuriyet tarihinin tamamnda yaplandan 5 katn, 10 katn hayata geçirdiklerini ifade eden Erdoan, Milletimiz istemezükçülüü hayat biçimi haline getirenlerin gerçek yüzünü bildii için 18 yldr hiçbirine itibar etmiyor dedi. Erdoan, öyle devam etti:

Salgn krizi salk altyapmzn, depremler afet altyapmzn, eitim teknolojileri altyapmzn gücünü göstermitir. Uluslararas alanda sözü dinlenmeyen bir ülkeden taraf olduu her konuda süreçleri deitiren bir ülke konumuna yükseldik. Vizyonu olan tek parti AK Partidir, Cumhur ttifakdr. Dierleri yalanlarla siyaset yapyormu gibi görünerek vakit öldürüyor. Daha kendi partisinin içindeki tacizlerin, tecavüzlerin hesabn veremeyenlerin bu ülkenin yönetimine talip olmalar kara mizah örneidir. Bu kokumu zihniyetten ülkeye ve millete hayr gelmez.

REFORM MESAJI

Cumhurbakan Erdoan, ekonomi ve hukuk alanndaki reform hazrlklarn kamuoyuyla paylama aamasna geldiklerini anlatrken de u ana kadar duyduumuz tek taahhütleri Türkiyeyi 18 yl öncesine geri götürmek olanlara cevabmz, ülkemizin önüne çeyrek asrlk, yarm asrlk, bir asrlk vizyon koyarak vereceiz. Reform gündemimizi oluturmaya baladk. Ekonomide ve hukukta atacamz reform admlaryla ilgili hazrlklarmz, kamuoyuna sunma aamasna gelmitir. Biz kendi hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git