Erdoğan Katar'a gidiyor

Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komitesinin Beşinci Toplantısı'nın icrası kapsamındaki resmi ziyaretle Türkiye-Katar ilişkilerinin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi planlanıyor.

Haberler 25.11.2019 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Türkiye ile Katar arasndaki Yüksek Stratejik Komitesinin Beinci Toplantsnn icras kapsamnda bugün Katara resmi ziyaret gerçekletirecek.

letiim Bakanlndan yaplan açklamaya göre, Cumhurbakan Erdoan, Katar Devleti Emiri eyh Temim bin Hamed Al Saninin davetine icabet edecek.

Erdoan, Türkiye ile Katar arasndaki Yüksek Stratejik Komitenin Beinci Toplantsnn icras kapsamnda, yarn Katara resmi ziyarette bulunacak. Erdoan ile Katar Emirinin bakanlklarnda düzenlenecek Komite Toplantsna, ilgili bakan ve yetkililer de itirak edecek.

KATAR TEMASLARI

Temaslarda, Türkiye-Katar ilikileri tüm boyutlaryla gözden geçirilecek, iki ülke arasndaki i birliinin tüm alanlarda daha da derinletirilmesi imkanlar ele alnacak; keza, bölgesel ve uluslararas meseleler hakknda fikir teatisinde bulunulacak.

Komite toplants vesilesiyle Türkiye ve Katar arasndaki i birliini güçlendirmeye yönelik çeitli anlama ve mutabakat metinlerinin imzas planlanrken Erdoann Türk-Katar Birleik Müterek Kuvvet Komutanln ziyaret etmesi de öngörülüyor.

Ana Sayfaya Git