Erdoğan: Milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Diğer terör örgütleri ile mücadelemizi nasıl tavizsiz ve kararlı bir şekilde yürütüyorsak FETÖ'yü de aynı şekilde son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceğiz. Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceğiz, bu da böyle bilinsin" dedi.

Haberler 15.07.2021 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Erdoan, TBMMde partisinin grup toplantsnda yapt konumada, TBMMde 27nci dönem 4üncü yasama ylnn sonuna gelindiini belirtti. Cumhurbakan Erdoan, Bu yasama ylnda Meclisimiz 101 birleimde, 650 saat çalm, görümeler 31 bin sayfay geçen tutanakla kayt altna alnmtr. Hayvanlar Koruma Kanunundan yarg ve ekonomi paketlerine pek çok önemli düzenleme bu dönemde yürürlüe girmitir. Görüldüü gibi Meclisimiz gerçekten dolu dolu bir yasama dönemi geçirmitir dedi.

YALAN VE FTRA çITASINI SÜREKL YÜKSELTYORLAR

Milletvekillerinden kendi ehirlerinde vatandala bir araya gelmesini isteyen Erdoan, Atalarn dedii gibi Erken kalkan yol alr. Biz hiçbir zaman vatandamzn kapsna sadece seçimden seçime giden bir parti, bir grup olmadk. Bizim bo braktmz her alan, her yeri, her konuyu kar tarafn yalan ve iftira dalgas ile doldurduunu unutmamalyz. Vatandalarmzla bir araya gelerek bugüne kadar yaptklarmz, halen yapmakta olduklarmz, bundan sonra yapacaklarmz anlatacaz ki bu yalan ve iftira dalgas daha balamadan bitsin. Dikkat ederseniz CHP ve ürekas kendilerince yakaladklar frsatlar deerlendirmek için yalan ve iftira çtasn sürekli yükseltmek suretiyle milletimizin yüreini dalamaya, zihnini bulandrmaya çalyor. Yurt dndaki kimi karanlk çevrelerden ve kirli sosyal medya mecralarndan aldklar destekle giderek pervaszlaan bu kesimin gerçek yüzünü milletimize göstermek boynumuzun borcudur diye konutu.

BU PARTNN TEK SAHB MLLETTR

Cumhurbakan Erdoan, sadece hakikatleri ortaya koyarak, sergilenen oyunu bozacaklarn belirtip, CHP tarafnn kendi içinde yaanan ve artk gizlenemez, saklanamaz hale gelen taciz, tecavüz, hrszlk, istismar skandallarn gözlerinden kaçrmak için balatt karalama kampanyalarn bunlarn balarna geçireceiz. Hepsinden önemlisi de mümkünse ve yapabiliyorsak skntsn çözerek, olamyorsa muhakkak gönlünü alarak vatandamza kendisine verdiimiz deeri gösterecek bir duru ortaya koymamzdr. Nüfusun art ve medya mecralarnn gelimesi, siyasetin bireysellemesine yani insan insana yürütülme pratiini ortadan kaldrmam tam tersine daha da önemli hale getirmitir. Bu gerçek bize, siyaseti sadece medya görünürlüü ve sosyal medya mesajlar gibi yollarla ihmal etmenin mümkün olmadn iaret ediyor. Ne diyoruz? AK Partiyi millet kurmutur, bu partinin tek sahibi millettir dedi.

SYAS MÜSLAJI DA ETKSZ HALE GETRECEZ

Cumhurbakan Erdoan, milletle iç içe ve beraber olduklarn vurgulayarak, Nasl kylarmz igal eden müsilajn üstesinden bilimin ve tekniin nda yürüttüümüz çalmalarla geliyorsak, Türk siyasetini kirleten siyasi müsilaj da ayn ekilde etkisiz hale getireceiz. te bu sebeple ve altn çizerek bir kez daha sizlerden tüm vaktinizi ve enerjinizi milletimizin gönlünü kazanmaya yönelik faaliyetlere hasretmenizi istiyorum dedi.

Erdoan, Türkiyenin bugününü ve geleceini ina edebilecek yegane yapnn AK Parti olduunu söyleyerek, Türkiyenin hak ve özgürlük alanlarn geniletme konusunda yeni ihtiyaçlar m var? Bunu yapacak olan biziz. Türkiyenin ekonomik skntlarn çözecek admlara m ihtiyac var? Bu çözümleri bulacak ve uygulayacak olan yine biziz. Türkiyenin temel hizmet alanlarnda standartlarn yükseltmeye mi ihtiyac var, bu reformlar gelitirecek ve hayata geçirecek olan yine çünkü Cumhur ttifak ve AK Parti. Bizden baka derdi millet olan, derdi insan olan, derdi devlet olan, derdi evlatlarna büyük ve güçlü bir Türkiye brakmak olan baka bir siyasi kadro yok diye konutu.

ÜLKEMZ YEN DÖNEMN ADIMLARINI ATACAK

Cumhurbakan Erdoan, Cumhur ttifak olarak bu yola kararl çktklarn ve hedeflerinin 2023ün Haziran olduunu belirterek, nallah 2023 Haziran ay ile birlikte de ülkemiz yeni bir dönemin admlarn atacaktr. Bunlarn tek taahhütleri yaplan ykmak, balanan durdurmak, atlan temelin üzerini kapatmak. Var olan satmak, datmak olan bir zihniyetin ülkenin ve milletin hangi meselesine çözüm üretebileceini, muhasebesini milletimizle birlikte yapmalyz. Ayn ekilde, die dokunur hiçbir i yapmayan kimi muhalefet belediyelerinin, bizim bakanlklarmzn gerçekletirdikleri çalmalar sahiplenme gayretlerine kar da dikkatli olmalyz. Her türlü hrszlk kötüdür ama siyasi hrszlk, hizmet hrszl daha kötüdür dedi.

PRM VERMEYECEZ

Cumhurbakan Erdoan, darbe giriiminin 5inci yl olduunu da anmsatp, öyle konutu:

Meclisimiz o gece sergiledii cesur durula gazilik unvann hak ettiini bir kez daha göstermitir. Türkiye, PKK ve DEA gibi dier terör örgütlerine kar yürüttüü mücadeleyi, FETÖ ihanet ebekesine kar da vermektedir. Kamudan i dünyasna, sivil toplumdan eitime kadar devlet ve millet hayatnn her yerine szan bu sinsi yapnn ülkeden temizlenmesi kolay deildir. Fakat biz bunlar biliyorsunuz içeride de kovalyoruz, darda da kovalyoruz ve yakaladkça da Türkiyeye getiriyoruz. u anda Orta Asyadaki en büyük, bütün para, finans olaylarn koordine eden ve onlarn Orta Asyada datmn yürüten ismi yakaland, getirildi, bütün sorgulamalar yapld. imdi yola devam ediyoruz. Örgütün, ülkemizde ve dünyann pek çok yerinde hain emellerini yerine getirmek için hala çalan, frsat kollayan mensuplar olduu açktr. Dier terör örgütleri ile mücadelemizi nasl tavizsiz ve kararl bir ekilde yürütüyorsak FETÖyü de ayn ekilde son mensubu etkisiz hale gelene kadar takip edeceiz. Din kisvesi altnda bu milleti sömürenlere de prim vermeyeceiz, bu da böyle bilinsin. Bu vesileyle tüm ehitlerimize birlikte 15 Temmuzda darbecilere kar direnirken son nefesini veren kardelerimizin tamamna Allahtan rahmet diliyorum. Türkiye artk ister terör örgütleri kullanlarak yaplsn ister baka ayak oyunlaryla önüne getirirsin vatannn bütünlüüne, milletinin birliine, devletinin bekasna yönelik her türlü tehdidi dünyann neresinde olursa olsun kaynanda bulup yok etme gücüne, iradesine, kararllna sahip bir ülkedir.

Ana Sayfaya Git