Erdoğan, Putin ve Ruhani 4 Nisan'da Ankara'da buluşacak

TÜRKİYE-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin (ÜDİK) 7. toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eşbaşkanlıklarında 3 Nisan'da Ankara'da yapılacak.

Haberler 01.04.2018 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRKYE-Rusya Üst Düzey birlii Konseyinin (ÜDK) 7. toplants, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Rusya Federasyonu Devlet Bakan Vladimir Putinin ebakanlklarnda 3 Nisanda Ankarada yaplacak.

Cumhurbakanlndan yaplan yazl açklamada toplantda Türkiye-Rusya ikili ilikilerinin tüm yönleriyle kapsaml ekilde ele alnarak, bölgesel ve uluslararas meseleler hakknda da görü alveriinde bulunulaca bildirildi.Ziyaret kapsamnda ayn gün Akkuyu Nükleer Güç Santralinin resmi temel atma töreni de yaplacak.

SURYE ZRVES 4 NSANDA

Suriye konulu üçlü zirve ise Cumhurbakan Erdoan, Putin ve ran Cumhurbakan Hasan Ruhaninin katlmyla, 4 Nisan çaramba günü Ankarada gerçekletirilecek. Zirve çerçevesinde Cumhurbakan Erdoan ile ran Cumhurbakan Ruhani arasnda bir ikili görüme gerçekletirilmesi öngörülüyor. Görümede ikili ilikilerin yan sra, bölgesel ve uluslararas konular hakknda da fikir teatisinde bulunulaca ifade edildi.

Ana Sayfaya Git