Erdoğan Sarıyer'de balkon konuşması yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 3 saate yakın partililerle görüşen Erdoğan, gece 22:00’de balkona çıkarak dışarıda toplanan kalabalığa seslendi.

Haberler 05.01.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe tekilatnn yeni hizmet binas için hayrl olsun ziyaretinde bulunduu söyleyen Erdoan, Rabia iaretinin tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek millet anlamna geldiini hatrlatarak özetle unlar söyledi:

Niçin tek millet diyoruz? çünkü bizi bölmek istediler. Parçalamak istediler. Biz Türküyle, Kürdüyle, Alevisi Sünnisiyle tek milletiz. Bizi bölemeyecekler. Tek vatan. Vatanmz bölemeyecekler. Yok Güneydouda öyle, Douda böyle. Avucunuzu yalarsnz. Ne oldu çukurlar açtlar. Katoya çkamazsnz dediler. Gabara çkamazsnz dediler. Tendüreke çkamazsnz dediler. uanda askerimiz de, polisimiz de, güvenlik korucularmz da, hep birlikte, yeri geldi Gabarda oldular. Kandilde oldular ve o çukurlar onlara mezar yaptlar.

SEçM MESAJI

imdi önümüzde 14 ay var. 14 ay sonra, biliyorsunuz Mart 2019 yerel seçimleri var. Ama Mart yerel seçimleri biliniz ki, Kasm 2019un iaret fieidir. Orada ne var? Parlamento seçimi var. Ne var? Cumhurbakanl seçimi var. Buna hazr myz? çok çalacaz. Saryerde önce yerel seçimi almaya hazr myz? Bu azmimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceiz.

DÜNÜRLÜ ZYARET

Akam saatlerinde Tarabya Kökünden çkan Erdoan önce dünürü Özdemir Bayraktar evinde ziyaret etti. Ardndan Özdemir Bayraktarla birlikte saat 19:00 sularnda Ak Parti Saryer lçe Binasna geldi. Binada 3 saate yakn kalan Erdoana Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Fatma Betül Sayan , BB Bakan Mevlüt Uysal ve Ak Parti stanbul l Bakan Selim Temurci elik etti.

Ana Sayfaya Git