Erdoğan, Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken'in kızı ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'ten uçak ambulansla Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken ile telefonda görüştü.

Haberler 27.04.2020 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Twitter hesabndan, Bugün sveçten uçak ambulans ile ülkemize getirdiimiz Emrullah Beyin kz Leyla kardeimizle telefonda görütüm. Yaad mutluluu paylamay bizlere nasip eden Allaha ükürler olsun. Bu devlet, milletinin mecnunudur. Sevdii gurbet elde olsa da onu asla yalnz brakmaz. ifadelerini paylat.

Erdoann, Twitter hesabnda telefon görümesine ilikin video da yer ald.

Görümede Leyla Gülükenin hatrn soran Cumhurbakan Erdoan, unlar söyledi:

Babanz Türkiyeye ulat. nallah bundan sonraki süreçte de arkadalarmz yakn takipte olacaklar. Artk emin ellerde, Rabbim ifalar versin inallah. Görevimizi yaptk, yapmaya mecburuz. Salkta hamdolsun dünyada artk Türkiye sayl ülkelerden bir kaç tanesinden bir tanesi. Hiç endie etmeyin. Biz tbben üzerimize ne düerse, bunlar harfiyen yerine getireceiz. Takibini yapacaz, merak etme. Hiç endie etmeyin. Takip ediyoruz. Benim kendi danmanm da kardiyologdur. O da ii yakndan takip edecek . nallah sonu da hayr olur. Dua edelim, üzerimize düeni de yapalm.

Leyla Gülüken de Cumhurbakan Erdoana, Allah raz olsun sizden bakanm. çok teekkür ederim bu yaptklarnz için, ne desem azdr. çok mutluyum sizinle konutuum için. Ben zaten ülkemize ve size çok güveniyorum. Orada olduklarndan ötürü çok mutluyum. dedi.

Ana Sayfaya Git