Erdoğan ve Bahçeli Arasında Sorun Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal: "AK Parti ile MHP arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir.

Haberler 29.07.2017 - 10:52 Son Güncelleme : 29.07.2017 - 10:53

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Sözcüsü Ünal: AK Parti ile MHP arasnda herhangi bir sorun söz konusu deildir.

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Sözcüsü Mahir Ünal, MKYK toplantsndan sonra basn toplants düzenleyerek gündemdeki konulara dair açklamalarda bulundu.

ERDOAN VE BAHçEL ARASINDA SORUN YOK

Eski Babakan Ahmet Davuolu ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasnda balayp, MGPli dier isimlerle devam eden tartmaya deinen Ünal AK Parti ile MHP arasnda herhangi bir sorun söz konusu deildir. AK Parti ile MHP arasnda liderler düzeyinde herhangi bir sorun söz konusu deildir. Baz genel bakan yardmcl seviyesinde yaplan açklamalardan duyulan rahatszlk da tarafmzdan zaten açklanmtr. dedi.

MERVE KAVAKçIYA YAPILAN ADE- TBAR

Merve Kavakçnn Kuala Lumpur Büyükelçiliine atanmasna gösterilen tepkilere de cevap veren Ünal Bu, siyasi iradenin ald bir karardr ve bu karar birilerinin eletirmi olmas da siyasetin doas gereidir. Ama unu da unutmamak gerekir ki bu ülke, Sayn Merve Kavakçnn ahsnda bir inanç ve kyafet özgürlüünün nasl engellendiine de maalesef ahit olmutur. Türkiye gibi özgürlüklerin, demokrasinin ve hukuk devletinin kymetinin her an altnn çizildii bir ülkede geçmite yaanm böyle bir tatszln bugün bir iade-i itibar gibi tekrardan bir devlet tasarrufu ile eyleme dönümesini birilerinin yadrgamasn açkças anlamyorum.

Ana Sayfaya Git