Erdoğan'dan Akgüle fırça

Eski Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül'ün "Şam yönetimiyle görüşülse daha iyi olmaz mı?" şeklindeki önerisine sinirlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu Kılıçdaroğlu ağzı" sözleriyle tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Haberler 03.03.2020 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yapt toplantda eski Diyarbakr Milletvekili Aziz Akgülün am yönetimiyle görüülse daha iyi olmaz m? eklindeki sözlerine bir hayli sinirlendii ve Akgüle Bu Klçdarolu az. Zaten bunu Bay Kemal de söylüyor sözleriyle çkt ortaya çkt. Gündeme bomba gibi düen iddiay Hürriyet gazetesi yazar Abdulkadir Selvi köesine tad.

te Selvinin köesindeki ilgili ks

SLV KÖESNE TAIDI

Cumhurbakan Erdoan, eski AK Parti milletvekilleriyle toplantda yapt konumada iki önemli mesaj verdi. Bugün Kamlda, Resulaynda, Tel Abyadda, Aynel Arapta, Cerablusta, Münbiçte, El Babda, dlibde vermediimiz sava, Allah göstermesin, yarn rnakta, Mardinde, anlurfada, Gaziantepte, Hatayda vermek zorunda kalrz. Senaryonun asl hedefi Suriye deil, Türkiyedir.

ERDOANI KIZDIRAN ÖNER

Erdoan konumasn tamamladktan sonra eski Diyarbakr milletvekili Aziz Akgül söz alyor, uzun bir konuma yapyor. Bölge insan olarak, bölgenin artlarn çok iyi bildiini söylüyor. am yönetimiyle görüülse daha iyi olmaz m? diyor. O ana kadar dikkatle dinleyen Erdoann bir anda hmla Akgüle dönerek Bu Klçdarolu az. Zaten bunu Bay Kemal de söylüyor dedii söyleniyor.

Ana Sayfaya Git