Erdoğan'dan AP'ye sert mesaj!

Erdoğan Burseya Dağı'nın kontrol altına alındığını belirterek AP'ye sert mesajlar verdi.

Haberler 29.01.2018 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amasya il kongresi öncesi halka hitap eden Cumhurbakan Erdoan Afrindeki staratejik öneme sahip Burseya dann alndnn müjdesini vererek,Mehmedimiz Afrine doru yürüyor. Burseya Dan da düürdüler. Baz kendini bilmezler, sözde etiketi olanlar vs., onlara ramen bitirdiler. Avrupa Parlamentosuna ramen bitirdiler. APde baz kendini bilmezler benim askerime igal kuvveti diyor. Siz ceddine bir bakn. Afrikada neler yaptnz, neler yediniz bir bakn. Sizin tarihiniz igallerle dolu, sömürgelerle dolu. ifadelerini kulland.

BZ AFRNDE TOPRAK MERAKLISI DELZ

Erdoan sözlerine öyle devam etti;

u anda bunlar, bu ahlakszlar, buyurun, Almanyada terör örgütlerine, camilerimizi saldrtarak , cam çerçeve indirerek bunlar polisleri ile beraber seyrediyorlar. Vatandalarm havalimannda, polislerin gözleri önünde, oradaki vatandalarmza bu PKKllar, teröristler saldrrken sessiz duruyorlar. Bunlara igalci kimdir, konuksever kimdir, onu biz öreteceiz. Afrine niye giriyoruz? Biz Afrinde toprak merakls deiliz. Suriyenin topraklarnda bizim gözümüz yok. ama 2.5 milyon Suriyeli bizim topraklarmzda misafir. Onlar evlerine göndermenin çalmalarn yapyoruz.Azez, Cerablus, El Rai, buralar aldk deil mi? 2 bin kilometre kare bu araziye u anda 130 bin, bizdeki mülteci geri döndü. imdi onlar evlerine gittiler. Onlarn orada her türlü imkanlarn hazrlyoruz, öyle gönderiyoruz.Adalet devletin esasdr, maln, parann, pulun deil. Biz bununla da kalmadk. imdi, ÖSO ile Mehmetdim beraber. Beraber yürüyorlar. Fakat, bunu hazmedemeyenler de var.

O AHSA HADDN BLDRN

Geçen snra gittim, dedim Ne durumdayz, yeter mi? Komutan, u an sknt yok dedi. En ufak sknt olduunda önce ben ondan sonra siz yürüyeceksiniz. 15 Temmuz gecesi bu kardeiniz Yürüyün meydanlara dedi. Birisi de geldi, tanklarn arasndan hemen Bakrköye svt. O kiinin kim olduunuz biliyorsunuz ama ona da siz Amasyada haddini bildirmeniz lazm.

ÖNCE BAKOMUTAN ÖNDE GDECEK, SZ DE ARKADAN GELECEKSNZ

Geçen komuta kademesine sordum. htiyacmz var m dedim, yeteriz dediler. htiyaç var dedikleri anda önce genel bakannz, bakomutan önde gidecek, siz de arkadan geleceksiniz. Onun için durmak yok, yola devam.

20 EHDMZ VAR, 7S MEHMEDMZ, DERLER ÖSODAN

Az önce rakamlar tekrar aldm. 484 terörist ila cehenneme zümera. u anda bizim de ÖSO ordusundan ve Mehmetlerimizle toplamda 20 ehidimiz var. 7si Mehmedimiz dierleri ÖSOdan. Burseya Da tamam. Halloldu. Oradan bölgeye hakimiyet çok daha rahat olacak.

KMSENN TOPRAINDA, NAMUSUNDA, IRZINDA GÖZÜMÜZ YOK

Bizim kimsenin topranda, malnda, mülkünde, rznda, namusunda gözümüz yok. Ancak bizim inancmza, ezanmza, can ve mal güvenliine tehdit olduu zaman da gözümüz kimseyi görmez. Birileri çkm, savaa hayr diye bildiri yaynlyor. Ana muhalefet partisinin kimi milletvekilleri de ayn koroya ortak oluyorlar. Bu zatlar, terör örgütü Suriyede on binlerce insan öldürürken, milyonlarca insan evinden yurdundan ederken neredeydiler. Terör örgütüne 5 bin TIR silah verilirken savaa hayr demek hiç mi akllarna gelmedi.

SENN HER YERN TABP OLSA NE YAZAR?

Terör örgütü öretmenleri okul önlerinde, anneleri sokak ortasnda, babalar evlatlarn gözü önünde, polisleri uyuduklar yataklarnda, kaymakammz masasnn altna koyduklar bomba ile odasnda, Yasin Börüleri kstrdklar binada, binlerce masumu en savunmasz hallerinde katlederken bunlardan tek bir ses duydunuz mu? Sözde tabipler birlii savaa hayr diyor. Senin her yerin tabip olsa ne yazar. Sözde profesör. Senin her yerin profesör olsa ne yazar?

Ana Sayfaya Git