Erdoğan'dan "Dünya Nevruz Günü" mesajı

"Baharın gelişi ile simgelenen, bizler için tüm farklılıkları aşarak, geçmişe ve geleceğe birlik ve beraberlik içinde sahip çıkmak anlamına gelen Nevruz Günü'nü kutluyorum"

Haberler 21.03.2019 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Baharn gelii ile simgelenen, bizler için tüm farkllklar aarak, geçmie ve gelecee birlik ve beraberlik içinde sahip çkmak anlamna gelen Nevruz Gününü kutluyorum. ifadelerini kulland.

Erdoan, 21 Mart Dünya Nevruz Günü dolaysyla bir mesaj yaymlad.

Baharn gelii ile simgelenen, bizler için tüm farkllklar aarak, geçmie ve gelecee birlik ve beraberlik içinde sahip çkmak anlamna gelen Nevruz Gününü kutluyorum. deerlendirmesinde bulunan Cumhurbakan Erdoan, mesajnda unlar kaydetti:

NEVRUZU KUTLADI

Farkllklar zenginlik olarak telakki eden, bar, hogörü, sevgi ve kardelik gibi evrensel deerlerle yorulmu bir medeniyetin temsilcileri olarak bizler, Nevruzun temsil ettii yeniden dirili ruhuna her zaman sahip çkacak, bölgemizde ve dünyada yaanan olumsuzluklara karn kendi tarihimizden aldmz güçle mücadele etmeyi sürdüreceiz.

Baharn müjdecisi Nevruzun, ülkemizin her köesinde ve ortak kültür corafyasnda yaadmz karde toplumlarda sevginin ve dostluun bayram olarak kutlanmasn temenni ediyorum. Bolluun ve bereketin bayram Nevruzun aziz milletimiz için güzellikler ve iyilikler getirmesini diliyor, tüm vatandalarm en kalbi duygularmla selamlyorum.

Ana Sayfaya Git