Erdoğan’dan esnafa çat kapı ziyaret!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da lastikçi esnafı ile bir araya gelerek Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklamada bulundu. Ziyaret sırasında esnaf, "Bizi de götür Afrin'e başkanım" sloganı atmaya başladı. Bunun üzerine Erdoğan, "Bu millet nasıl 15 Temmuz'da meydanlara dedik, herkes meydanlara döküldü. Şimdi de Afrin dediğimiz anda bu millet hazır" dedi.

Haberler 13.02.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Ankara skitlerde sanayi esnafn çat kap ziyaret ederek sohbet etti.

skitlerde sanayi esnafn ziyaret eden Cumhurbakan Erdoan, sanayi esnafnn youn ilgisini gördü. Bir esnafn iyerinde oturan Erdoan gören vatandalar, Erdoan görebilmek için birbirleri ile yart. Esnaflarla sohbet eden Erdoana Cumhurbakanl Sözcüsü Büyükelçi brahim Kaln elik etti.

KEMALN TAKIMI BR TARAFA...

Esnafn hep bir azdan Bizi de götür Afrine bakanm. Hazrz. Allahn izniyle canmz da veririz. Askerlerimize gece gündüz dua ediyoruz sözleri üzerine Erdoan, Evvelallah Kemalin takm bir tarafa herkes Bizi de Afrine götür diyor. Bu millet nasl 15 Temmuzda meydanlara dedik, herkes meydanlara döküldü. imdi de Afrin dediimiz anda bu millet hazr dedi.

Bunun üzerine dükkanda bulunan esnaf, Hazrz bakanm diye Erdoana karlk verdi. Erdoan, ziyaretin ardndan Betepeye geçerek Makedonya Babakan Zoran Zaevi kabul etti.

Ana Sayfaya Git