Erdoğan'dan Hollanda'ya yaptırım çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada tüm uluslararası kuruluşları, Hollanda'ya yaptırım uygulamaya davet ediyorum dedi.

Haberler 13.03.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Kocaeli toplu açl töreninde konutu. Cumhurbakan Erdoan, Avrupa Birlii organlarn ve demokrasiyi, insan haklarn, hukuk devletini koruma misyonuyla çalan tüm uluslararas kurulular, Hollandaya yaptrm uygulamaya davet ediyorum. dedi.

BUNLAR BRBRLERN ISIRMAZ

Hollanda bu terbiyesizliin bedelini mutlaka ödeyecektir. Benim vatandalarmn üzerine at, it sürersen bunun hesabn vereceksin. Biz, bize yeteriz. Bize bu millet yeter. Hollanda bir AB ülkesi gibi deil, muz cumhuriyeti gibi davranmtr. Avrupadan ses çkmyor çünkü bunlar birbirlerini srmaz.

VATANDALARIMIZ GEREN YAPACAK

Hollandadaki Hollanda vatanda kardelerime sesleniyorum. Siz ne yapacanz biliyorsunuz deil mi Gereini nasl yapacanz biliyorsunuz deil mi u an Hollandadaki vatandalarmz bizi ekranlar banda izliyor. Almanya, Belçika, skandinav ülkeleri izliyor. Hepsine sesleniyorum. Ne yapacanz biliyorsunuz deil mi Türkiye dümanlarna kar, Cumhurbakannza dümanlk yapanlara kar orada ne yapacanz biliyorsunuz deil mi Kullanacaklar oylar nasl deerlendireceklerini onlar çok iyi biliyorlar

SENN HER YERN AB ÜYES OLSA NE YAZAR

Uluslararas hukukta büyükelçilikler, konsolosluklar kendi topraklardr o ülkelerin. Yani u anda Hollandadaki büyükelçilik de konsolosluk da bizim topramzdr. Düünebiliyor musunuz, kapy açmyorlar.çeriden konsolosu dar çkartmyorlar ve Bakanmz oraya göndermiyorlar. Bunu yapan kim Hollanda. Kim bu Avrupa Birlii üyesi. Senin her yerin Avrupa Birlii üyesi olsa ne yazar Sen önce uluslararas hukuku ören. Demokrasi nedir onu ören. Yeri geldii zaman Türkiyeye demokrasi dersi vermek isteyenler önce bunu örenin bunu.

ULUSLARARASI KURULULARA çARI

Buradan Avrupa Birlii organlarn ve demokrasiyi, insan haklarn, hukuk devletini koruma misyonuyla çalan tüm uluslararas kurulular, Hollandaya kar seslerini yükseltmeye hatta yaptrm uygulamaya davet ediyorum.

MUZ CUMHURYET GB...

Hollanda, Avrupa Birlii üyesi bir hukuk devleti gibi deil, bir muz cumhuriyeti gibi davranmtr. Yllarca Türkiyeye insan haklar, hukuk, demokrasi nutuklar çekenlerin kendilerinin aslnda bu deerlerden ne kadar uzak olduunu tüm dünya gördü. imdi yaptklar terbiyesizlie klflar uydurmaya çalyorlar. Ne söylerlerse söylesinler, mzrak çuvala smaz, yaplan iin ad bir skandaldr. Hollanda, bu terbiyesizliinin bedelini mutlaka ödeyecektir.

ER YADA GEç KEMAL GDCDR

Ana muhalefetin bandaki zat, milleti aldatmak için yalan söylüyor. Tutturmu bir tek adamlk tek adamlk. Varsa yoksa tek adam sensin ya. Yedi seçim kaybettin hala partinin banda duruyorsun ya, tek adam sensin. Eer senin partinin mensuplarnn iradesine saygn olsa brakp gitmen lazm. Tabanna saygn olsa brakp gitmen lazm. Batda bir partinin bakan, bir seçim iki seçim kaybetse, istifasn verir gider. Ama bu anlamaz bu iten. Ama er yada geç Kemal gidicidir. Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez.

TUTTURMU TEK ADAMLIK...

Tutturmu bir tek adamlk, tek adamlk... Yedi seçim kaybettin hala partinin banda duruyorsun. Tek adam sensin. Öyle mi? Eer senin, partinin mensuplarnn iradesine saygn olsa brakp gitmen lazm. Partinin tabanna saygn olsa brakp gitmen lazm. Aldn oylar ortada. Hala partinin banda duruyorsun. Batda bir parti bakan bir seçim kaybetse, iki seçim kaybetse hemen istifasn verir gider ama bunda böyle bir nezaket yok. Anlamaz bu iten ama er veya geç Kemal gidicidir.

Ana Sayfaya Git