Erdoğan'dan Macron'a: Gidicisin, süren az kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı'nda konuştu. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a sözlerine sert tepki gösteren Erdoğan, "Gidicisin. Ben sana birkaç yıl önce ne demiştim? Bir telefon görüşmemizde, bak tarih bilgin hiç yok, önce tarih öğren demiştim ve Türkiye'ye tarih dersi verme. Biz sizi Cezayir'den tanırız. Bir milyon Cezayirliyi siz öldürdünüz, 800 bin Ruandalıyı siz öldürdünüz. Biz sizi Libya'dan tanırız. Yüz binlerce Libyalıyı siz öldürdünüz. " ifadelerini kullandı.

Haberler 14.09.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, AK Parti stanbul 100 Bin Yeni Üye Programna katld. Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen programda açklamalarda bulunan Erdoan, Sakarya Zaferi, bugün hala varlmz hazmedemeyip bo hevesler peinde koanlarn akbetlerinin yine hüsran olacann nianesidir. Tarihi büyük zaferlerle dolu milletimiz, Milli Mücadeledeki ruh ve kararllkla hiçbir dayatmay kabul etmeyeceini, hak ve menfaatlerini her yerde ve her koulda koruyacan dün olduu gibi bugün de yarn da tüm dünyaya gösterecektir. dedi.

PARTMZE YEN ÜYELER KAZANDIRMA çALIMALARINA DEVAM EDECEZ

Üye saymz artyor, ailemiz büyüyor sloganyla yürüttüümüz bu çalmann bereketli bir ekilde neticelendiini görüyoruz.Önümüzdeki süreçte TAMAM diye sloganlatrdmz temizlik, maske, mesafe tedbirlerini harfiyen uygulayarak partimize yeni üyeler kazandrma çalmalarna devam edeceiz diyen Erdoan sözlerine öyle devam etti: Sadece üye says bakmndan deil, ayn zamanda temsil kabiliyeti bakmndan da açk ara birinci partiyiz. Yeni isimlerle, yeni yüzlerle, yeni hizmet erleriyle kadrolarmz tahkim ederken, tek bir gönüldamz dahi darda brakmayacaz. Partimize emek vermi, eskilerin dedii gibi tekilatn tozunu yutmu tüm yol arkadamzla irtibatmz güçlendireceiz. Hiç kimseyi dlamadan, krmadan, dökmeden, hatta varsa krk kalpleri tamir ederek faaliyetlerimizi yürüteceiz

Cumhurbakan Erdoan, Önce millet, önce memleket diyen Türkiye eksenli hareket eden herkese, elimizi uzatmak durumundayz. AK Parti çats altnda, terör ve iddetle arasna mesafe koyan herkese ne kadar aykr olursa olsun her türlü görüe yer vardr. Türkiye olarak ayn anda birden çok cephede çetin bir mücadele veriyoruz, içeride, snr ötesinde, ötenin ötesinde de veriyoruz. Ülkemizi terörle baskyla ekonomik tetikçileriyle hedef alanlarn amac bizi onurlu ve kararl duruumuzdan vazgeçirmektir dedi.

MACRON TEPK

Macron senin zaten süren az kald diyen Erdoan Fransa Cumhurbakan Emmanuel Macrona tepkisini öyle dile getirdi: Gidicisin. Ben sana birkaç yl önce ne demitim? Bir telefon görümemizde, bak tarih bilgin hiç yok, önce tarih ören demitim ve Türkiyeye tarih dersi verme. Biz sizi Cezayirden tanrz. Bir milyon Cezayirliyi siz öldürdünüz, 800 bin Ruandaly siz öldürdünüz. Biz sizi Libyadan tanrz. Yüz binlerce Libyaly siz öldürdünüz. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki doru admlar atarsak ülkemizin önünde yepyeni bir dönemin kaplar açlacaktr. Bugün geldiimiz noktada AK Partinin kaderiyle ülkemizin kaderi bütünlemitir. Türkiye varsa biz varz. Türk milleti güçlüyse biz de güçlüyüz

Ana Sayfaya Git