'Erdoğan’ın ateşkes çağrısı son derece önemlidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin "Yerel seçimlerde kimin ne dediğinin önemi yoktur. Kimin hangi karanlık senaryolardan medet umduğunun önemi olmayacaktır" yorumunda bulundu.

Haberler 23.09.2018 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Lideri Bahçeli ABDnin PYDye verdii destek hakknda da ABDnin kurnazl hiçbir fayda etmeyecektir. Türkiyenin snr d operasyonlarla teröristleri etkisiz hale getirmesi memnuniyet vericidir. ABDnin amac kaostur kargaadr derken Rusya ile salanan Soçi mutabakat ülkemiz ve bölgemiz için memnuniyet vericidir. Erdoann atekes çars son derece önemlidir ifadelerini kulland.

MHP kadn kollar toplantsnda konuan Bahçeli, gazetelerde yaynlanan üçüncü sayfa haberlerine dikkat çekti ve bu haberlerin suça kap araladn savuarak iddetle mücadele etmek asl ve öncelikli olmaldr dedi.

Bahçeli Suriye meselesine ilikin, Ülkemiz yeni bir göç akmnn üstesinden gelemeyecektir uyarsnda bulunurken Katil Esad ile görüme teklifinde bulunanlar akllarn balarna alsnlar.Terör örgütleriyle mücadele eden Türkiyeyi eli kana bulam bir katille ayn masaya oturtmak heves ve densizlii, eer ihanet ve ibirlikçilik deilse kesinlikle gafilliktir dedi.

Bahçeli ayrca Yerel seçimlerde kimin ne dediinin önemi yoktur. Kimin hangi karanlk senaryolardan medet umduunun önemi olmayacaktr ifadelerini kulland.

Devlet Bahçelinin açklamalarndan satrbalar:

Kadn atl kalrsa, istikbalimiz riske girecektir. Kadn varsa, insan vardr. Kadnlarmzn önündeki bariyerler kaldrlmaldr. Onlarsz medeniyet kuru bir avuntudur.

Dünden bugüne Türk kadnnn omuzlarnda vatann yükü, boazlarnda cesaretin madalyalar vardr. Türk kadn koruyandr, kollayandr. Kol kanat gerendir. Toplumsal huzur ve refahn art, ayrmcln reddi, cinsiyetçiliin kenara itilmesidir.

Kadnlk onurunu insanln onuru mertebesinde görmeden atlacak hiçbir adm amacna ulaamayacaktr. Kadnn hor görüldüü toplumlar ilkeldir, geridir. Devlet ve milletler kadnlara verdii deer kadar güçlü ve kudretlidirler. Aileyi ayakta tutan kadndr. Aile ise milletin temel tadr. Kadn gelecektir, kadn gelecek nesillerin güvencesidir.

KISIR DÖNGÜ SON BULMALIDIR

iddetle mücadele etmek asl ve öncelikli olmaldr. Kadn haklar üstün körü geçitirilmektedir. Kadnlarmzn sorunlar ve sosyal hayattaki yeri sadece belirli bir hafta ve günün konusu mudur? Bu ksr döngü son bulmaldr. Türk kadn milli bekamzn beiidir.

Eer bugün son yurdumuzda hür ve müstakil biçimde nefes alabiliyorsak, bunu kadnlarmza borçluyuz. Aziz milletimize, kaos ve kriz alayacak her türlü siyasal ve ekonomik tahribata set olacaz. Bu konuda gazetelerin adeta özendirici olan üçüncü sayfa haberlerine dikkat etmesini istiyoruz. Kadna iddet gibi meseleler ülkemiz için bir beka sorunudur.

dlib krizinin çözümü için katil Esadla görüülmesinin zorunlu olduunu söyleyenler akllarn balarna almaldr.

Ana Sayfaya Git