Ersin Tatar Ankara'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştiren KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı resmi törenle karşıladı

Haberler 27.10.2020 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, cumhurbakan seçildikten sonra ilk resmi ziyaretini Türkiyeye gerçekletiren Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbakan Ersin Tatar resmi törenle karlad.

Konuk Cumhurbakan Tatarn makam aracn Cumhurbakanl Külliyesinin önündeki caddede karlayan süvariler, protokol kapsna kadar kendisine elik etti.

Erdoan, Tatar Cumhurbakanl Külliyesinin ana giri kapsnda karlad. Erdoan ve Tatarn tören alanndaki yerlerini almalarnn ardndan, 21 pare top at eliinde stiklal Mar çalnd.

ERSN TATAR ANKARADA

Tatar, tören ktasn, Merhaba asker diyerek selamlad. Törende, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer ald.

Türkiye ve KKTC bayraklar önünde gazetecilere poz veren Erdoan ve Tatar daha sonra ba baa görümeye geçti.

Törende, Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez, Ankara Valisi Vasip ahin ile Cumhurbakanl dari ler Bakan Metin Kratl da yer ald.

Ana Sayfaya Git